SunMoon parašė:
Oruna,ar turi tyrimu ats,sios dienos?
Katik gavau atsakymus trečiadienio: hcg 10000 U/L, PROGESTERONAS 125 nmol/L🙏
SunMoon parašė:
Oruna,ar turi tyrimu ats,sios dienos?
Oruna parašė:
Sveikinimai didžiausi!
Labas. Galbūt žinot, kodėl IvfRiga atlieka visies blastukams biosijas, nors bus testuojamas tik vienas blastukas? Nes man Marina parašė, kad visi mūsų blastukai "biopsied and frozen". Tada pasitikslinau, ar visiems ar vienam atlikta biopsija, nes sumokėjome tik už vieną. Marina atsakė, kad atlikta visiems, bet bus testuojamas tik vienas. Tai kažkaip keista, kodėl visiems. Tam, kad jei nepavykus pirmam FET ir mums panorėjus atlikti kitam blastukui PGS, būtų papraščiau tai padaryti (kad nereikėtų atšildyti ir vėl užšaldyti blastuko)? Ryt per vizitą, nes darys ERĄ, jei bus galimybė, paklausiu to, bet įdomios jūsų nuomonės Nes kažkaip keista, kad be atskiro informavimo taip daro. Juolab kai dėl šio tyrimo ir pačios biopsijos yra dviprasmiškų nuomonių.
Matrica parašė:
Labas. Galbūt žinot, kodėl IvfRiga atlieka visies blastukams biosijas, nors bus testuojamas tik vienas blastukas? Nes man Marina parašė, kad visi mūsų blastukai "bi…
O sakykit, Fodina primygtinai siūlo tą pgt? Aš tai manau, kad tai daro būtent dėl tos priežaaties, kurios jūs pati minejot...
Matrica parašė:
Labas. Galbūt žinot, kodėl IvfRiga atlieka visies blastukams biosijas, nors bus testuojamas tik vienas blastukas? Nes man Marina parašė, kad visi mūsų blastukai "bi…
Beje, jei ne paslaptis kiek blastukų turit?
Oruna parašė:
Super,viskas lb gerai 🙏 Aukit,taip ir toliau ❤ ar buvot,echo pirmam?
Vilties_trupinėlis parašė:
Beje, jei ne paslaptis kiek blastukų turit?
Primygtinai nesiūlo. Marina buvo paruošusi sutarti IVF pasirašyti, ten visų procedūrų kainos buvo surašytos, o apačioje PGS kainų, 1embriono-400, 2 embrionų-800 ir pan. Tai labai svarstėm su vyru ką daryti, nes tikrai tokia dviprasmiška nuomonė dėl šio tyrimo. Ir kai paskui per vizitą prieš IVF Marina padavė paruoštą sąskaitą, kurią reikėjo apmokėti iki IVF, žiūriu - įtrauktas vieno embriono PGS. Kadangi su vyru buvome didelėse dvejonėse, tai nusprendžiau nieko nesakyti ir palikti tą vieną PGS. Bet, manau, jei būčiau pasakiusi Marinai, kad noriu, jog išimtų iš sąskaitos šį tyrimą, ji taip būtų ir padariusi (nes iki tol atskiro klausimo ar norime ir keliems embrionams norim, nebuvo).
Vakar užšaldė 6 blastukus, kelis dar paliko augti, bet šiandien pranešė, kad tie keli, deja, nustojo vystytis. Bet ir 6 man atrodo gan neblogai palyginus su pirmuoju IVF, kai buvo tik 1 blastukas
V.r. parašė:
Sveikinimai didžiausi!![]()
Oj žinokit labai bijau priimti tuos sveikinimus ir džiaugtis po šitiek metu laukimo, dar toks tolimas kelias, buvau nusprendusi apskritai niekur, niekam nesireikšti tiesiog tie visi patepliojimai išmušė mane iš vėžiu 🙄
SunMoon parašė:
Super,viskas lb gerai 🙏 Aukit,taip ir toliau ❤ ar buvot,echo pirmam?
Dar nebuvau, manau anksti dar, pagal F turėčiau pasirodyti spalio 9 diena, manau skrisiu į LV, pasitikiu gydytoja, juolab reikia visus vaistus susipirkti, kadangi čia tikrai ne visus turiu galimybe gauti. Kantri aš 🙄