Foff parašė:
Ne nei kraujuoju nei tepa, tik paskutines dvi dienas lengvai maudena pilva
O jus nedarbingumo neimsit? Man seimos gydytoja grieztai ji israse..
Foff parašė:
Ne nei kraujuoju nei tepa, tik paskutines dvi dienas lengvai maudena pilva
Foff parašė:
Per skana man irgi nemate ne viena is 3 prižiūrinčių gydytoju.
O kai jums dare histeroskopija jus pati matėt polipus? nes kaip man sake Gricius, kad jie turi būti "normaliai" matomi kad pastot jie trukdytų. Man kai dare tada histero pati viską sekiau ekrane-net įdomu buvo iš tikro.
Babydream parašė:
O kai jums dare histeroskopija jus pati matėt polipus?nes kaip man sake Gricius, kad jie turi būti "normaliai" matomi kad pastot jie trukdytų. Man kai dare tada…
Man irgi per echo nemate polypu, bet pries fet pati prasiau, kad histero darytu. Ir ekrane maciau polypa, ir minejo net ne vienas buvo..
Tai rizikuot ir galvot ar tas polypas, kad ir mazas netrukdys implantacijai, nesinori.
Avei parašė:
As dirbu sau, tai pasireguliuoju tempus
Babydream parašė:
O kai jums dare histeroskopija jus pati matėt polipus?nes kaip man sake Gricius, kad jie turi būti "normaliai" matomi kad pastot jie trukdytų. Man kai dare tada…
Taip mačiau. O paskui uzmigde ir dare abrazija
Gal kuriai nors ERA testas parodė, kad yra pasislinkęs langas ir rekomenduojama testą kartoti 156 val. po hcg injekcijos? Kai Marina atsiuntė testo rezultatus, parašė, kad receptyvumas yra pasislinkęs ir F pagal tai planuos FET. Vakar buvau konsultacijoje, daugmaž sudėliojo preleminarią įkėlimo datą ir aš šiandien skaičiuoju, kad įkėlimas bus 5d. po OV, taip rekomenduoja kelti ir igenomix skaičiuoklė (7d. po hcg injekcijos). Tai vadinasi mano implantacinis langas nėra pasislinkęs?
Matrica parašė:
Gal kuriai nors ERA testas parodė, kad yra pasislinkęs langas ir rekomenduojama testą kartoti 156 val. po hcg injekcijos? Kai Marina atsiuntė testo rezultatus, para…
Jus naturaliai esate su normaliu receptyvumu. Viskas idealu. Kaip ir rašė kita narė iš Emres, tai 5 dienos Po ovuliacijos, ir 7 po hcg tame tarpe yra natūralus receptyvumas. Tai jums ir nera implantacinis langas pasislinkes
Merginos, kam buvo hematoma pirmam trimeste, ar emete nedarbinguma ir kiek laiko tesete? Seimos gydytoja sake, kad hematoma pas mane uzpakalinej dalyje, zemai prie kaklelio ir ten dabar vaisius yra. Man antrai savaitei gydytoja pratese nedarbinguma. Kol esu namie, kraujavimo nera. Pacioj pradzioj viena diena tik buvo siek tiek sviesaus kraujo. Mano darbas visad uz vairo, sedimas. Dabar 8sav+3d. Nezinau kiek tai pavojinga ir kiek laiko gydytojos prasyt nedarbingumo..