Miracolo parašė:
Man ji jau atsiunte uzvakar, gal jau ir duomenis perdave institucijoms....
Na gal viena nuvyksiu sikart....![]()
Manau be problemų surašys dar viena pakvietimą ir jūsų vyrui, jei tik norit kartu važiuoti
Miracolo parašė:
Man ji jau atsiunte uzvakar, gal jau ir duomenis perdave institucijoms....
Na gal viena nuvyksiu sikart....![]()
Manau be problemų surašys dar viena pakvietimą ir jūsų vyrui, jei tik norit kartu važiuoti
Aciu visoms uz informacija Marina uzrase mane pas F lapkricio 6 d. Tai darysiuos Covid testa savo mieste, kur pasirodo eiles ne kosmosines kaip Vilniuje ar Kaune...tai gerai, kad ne pries koki ikelima. O tai verk tada atsisedusi. Suprantu, visi mes darome klaidu, bet kartais jos lb skaudziai atsiliepia. Man cia koja pakiso, kad lapkricio 1-2 d nedarbo dienos...
Man gausis lapkricio 6 d. 28 ciklo diena (26 Visannette tablete), tai manau, kad dar spesime pradeti ruostis Fet...nes juk ruosia kazkaip nuo ciklo pradzios, jei neklystu? Kelinta cd vykstate i pirmine apziura del Fet? apskritai Covid skaiciai neramina...kad tik neuzdaro sienu🙏🏻
Indila parašė:
Manau be problemų surašys dar viena pakvietimą ir jūsų vyrui, jei tik norit kartu važiuoti![]()
Surase
Vel susinervinau pasirodo bak'e padarytu per para-115 e be sertifikato. Su sertifikatu 160 e. Bet gal sertifikatas ir nera reikalingas? Vistiek jie kazkokia pazyma isduoda, kad testas neigiamas ar tai teigiamas....
Na bet as jau vizita persikeliau. Ir Marina perrase ta refferal letter..
Miracolo parašė:
Vel susinervinaupasirodo bak'e padarytu per para-115 e be sertifikato. Su sertifikatu 160 e. Bet gal sertifikatas ir nera reikalingas? Vistiek jie kazkokia pazy…
Man uz 115 eur Medicina Praktika siandien padare ir atsakyma atsiunte per 2 valandas. Registravausi 1ni, sertifikato neprasiau, nes atsiuncia standartini tyrimo lapa su rezultatu, kuri latviai, esu tikra, supras.
Ukumi parašė:
Man uz 115 eur Medicina Praktika siandien padare ir atsakyma atsiunte per 2 valandas. Registravausi 1ni, sertifikato neprasiau, nes atsiuncia standartini tyrimo lap…
Aciu
Na as registravausi ten pat pries menesi, bet gavosi, kaip gavosi. Niekur iterpti manes nebegalejo jau..kita karta zinosiu, kad ne vien med practika ir anteja daro Covid.
Manau 28 cd pirminei patikrai del Fet bus tinkama cd. Vartoju Visannette, tai bus 26 tablete. Svarbu anksciau nepramustu mmm, nes jau nuo tu nervu atrodo, kad ateina mmm
Miracolo parašė:
Aciu![]()
Na as registravausi ten pat pries menesi, bet gavosi, kaip gavosi. Niekur iterpti …
Tikiuosi ir as, kad viskas jums bus gerai 😘.
Ana savaite kazkuri klauset ar Fraxiparina labiau verta pirkti Lt ar Lv. Pasiklausiau koordinatores kokia jo kaina klinikoje, ka tik atsake kad 10 svirkstu kainuoja 44 eur. Vaistai.lt kaina rodo apie 32 eur. Manau, kad Lt dar ir su nuolaidom per laimes valandas galima jo gaut. As turbut paprasysiu Lv recepto ir pirksiu Lietuvoj. Be to, ir Lt gydytojai gali recepta israsyt (klausiau gyd Rogalskio, patvirtino).
Miracolo parašė:
Aciu![]()
Na as registravausi ten pat pries menesi, bet gavosi, kaip gavosi. Niekur iterpti …
sertifikato nereikia
Ukumi parašė:
Ana savaite kazkuri klauset ar Fraxiparina labiau verta pirkti Lt ar Lv. Pasiklausiau koordinatores kokia jo kaina klinikoje, ka tik atsake kad 10 svirkstu kainuoja…
Taip, aš klausiau.
Bet jau irgi susižinojau. Pas F šiandien pasiėmiau receptą ir Gintarinėje vaistinėje užsisakiau. Ryt pasiimu.