liukas parašė:
tai gal nuo progesterono jei oraliai vartojat ?
Aga,nuo jo,jau konsultavausi su gyd.
Tiesiog kilo klausimas,nes su pirmu FET,vartojau prg ir nebuvo svaigimo.
liukas parašė:
tai gal nuo progesterono jei oraliai vartojat ?
Aga,nuo jo,jau konsultavausi su gyd.
Tiesiog kilo klausimas,nes su pirmu FET,vartojau prg ir nebuvo svaigimo.
Vanille_ parašė:
Labutisaciu ❤️ Bet kad as jau nebezinau, kaip cia bus.. jei tikrai tik Latvijoj reik testa daryt, mums lb komplikuotai viskas. Trimeti, nuo gimimo nek…
Gasinis mane yra du kartus tikrinęs. Tai pasirodė labai kompetetingas gydytojas. Jis kalbesnis
Vistutis parašė:
Taip kad ir kaip plysta sirdis ir tikrai neoriu wisiskai bet paliksiu 2di nas su teciu o as skrisiu viena bus sunku tik pagalvojus susigraudinu bet kazkaip prais to…
Jusu dar visai mazutis, tai galiu tik isivaizduot kaip sunku nors mano trimetis, bet irgi sirdis plystu.. gelbsti, kad jau lanko darziuko, ir galimybe suvazinet yra jam esant darzelyje..
Typota parašė:
O vyras būtinai turi dalyvauti per fet? Žinau kad jis turi pasirašyti popierius, bet kadangi dabar tokia situacija tai gal klinika gali atsiųsti popierius ir jis ju…
Vyro dalyvavimas nebutinas. Pasakei apie parasus, ir galvoju, per praejusi fet jis niekur nepasirasinejo 🤷♀️ Ir sykart net neuzsimine kad abu turetume dalyvaut. Idomiai. Del kelioniu su vaikais, puikiai supranti mane, jei pas jus panasiai nepasverciau, kuris variantas blogesnis, ar laikyt nakti vaika be mamos ( itin jautrus, tai praverktu puse nakties net su teciu:/), ar veztis kartu ir kelionej kankintis.. kolkas bijau dziaugtis, bet tiketina kad rinktis nereikes, ir lyg sutareme su latviais, jog atvyksime su LT padarytu civid testu 🤞
Vanille_ parašė:
Jusu dar visai mazutis, tai galiu tik isivaizduot kaip sunkunors mano trimetis, bet irgi sirdis plystu.. gelbsti, kad jau lanko darziuko, ir galimybe suvazinet y…
Mes i darzely nebedam ir manau nebesim ilgai nes as nesu uz juos o ir maniski nera jau labai reikalaujantis bendravimo pokolkas aiksu😂 jo jau va pirmas vakaras buwo rygoj tai per skambucius verkiau verkiau dar verkiau na bet as jau cia nieko nebepakeisi dabar skaiciuoju laiko kuo greiciau namo😂❤️❤️❤️
Sveikos merginos, turiu kvailą klausimą, bet neesu su tuo susidūrus tai nežinau, bet manau jūs tikrai susidūrėte. Gavau laišką iš Nadios, kad pas mane F rado bakteriją ir ji atsiuntė gydytojos F išrašytą receptą antibiotikams. Ar čia LT priima Latvijos rašytus receptus vaistams? 🤔
Gintare0516 parašė:
Sveikos merginos, turiu kvailą klausimą, bet neesu su tuo susidūrus tai nežinau, bet manau jūs tikrai susidūrėte. Gavau laišką iš Nadios, kad pas mane F rado bakter…
taip priima. Tik progesteronui reikalingi receptai LT vardinis ir deklaracija. O visokius kitus as telefone parodau ir perku. Aisku nebent antibijotikams kiek kitaip, bet manau , kad tiks.
liukas parašė:
taip priima. Tik progesteronui reikalingi receptai LT vardinis ir deklaracija. O visokius kitus as telefone parodau ir perku. Aisku nebent antibijotikams kiek kitai…
Ačiū už info, aš irgi tikiuosi, kad turėtų tikti parodžius telefone arba atsispausdinus 😊
Gintare0516 parašė:
Sveikos merginos, turiu kvailą klausimą, bet neesu su tuo susidūrus tai nežinau, bet manau jūs tikrai susidūrėte. Gavau laišką iš Nadios, kad pas mane F rado bakter…
Pardavė, tik prašė atsinešti atspausdintą.
Gintare0516 parašė:
Antibiotiku receptas,yra grieztai reglamentuotas,ir vaistine ji pasilieka sau. Tad turekit,popierini varianta ir nusipirksit
Gintare0516 parašė:
Labas. Parduoda su Lv receptu, as esu pirkusi du kartus, turejau atspausdinta, kuri man ir grazino