Vistutis parašė:
Ar kuri laukia hcg dienos po ET?
Aš laukiu 12.03 🙂
Vistutis parašė:
Aš laukiu 12.03 🙂
Matrica parašė:
Aš laukiu 12.03 🙂
Mano 12.04😂 kaip savijauta? Kokius vaistus naudojat?
Matrica parašė:
Savijauta gera, visiškai jokių pojūčių 🙂 o kaip jums?
Ryte leidžiuosi prolutex, popiet ir vakare gepretix, ir prieš miegą prednisolone. …
Man tai jau antras kartas.Su suneliu viska darau ir leidziuos ta paty Estrofem,Duphaston folic acid ir Medrol leidziuosi Fraxepharina(ar kaip jis ten vadinasi)😂 as ir nieko nejauciu wiskas normaliai bet esu labai ramiai nesidradkau daug gulineju👍🏻🙏😎
Vistutis parašė:
Man tai jau antras kartas.Su suneliu viska darau ir leidziuos ta paty Estrofem,Duphaston folic acid ir Medrol leidziuosi Fraxepharina(ar kaip jis ten vadinasi)😂 as …
Man irgi antras kartas. Vasarą turėjau biocheminį. Ai, aš irgi estrofem vartoju, pamiršau paminėti. Tik jokių skystinančių, nors ir keista dėl to, bet po transferio padarė kraujo tyrimus dėl krešumo ir prg, bet matomai geras kraujas buvo, kad nieko daugiau nepridėjo F.
O aš šį kartą atvirkščiai-daug judu. Kasdien po 30min-1val einu pasivaikščioti, nes Marina taip patarė.
Tikiuosi, kad kitos savaitės gale abi sulauksime gerų rezultatų
Matrica parašė:
Man irgi antras kartas. Vasarą turėjau biocheminį. Ai, aš irgi estrofem vartoju, pamiršau paminėti. Tik jokių skystinančių, nors ir keista dėl to, bet po transferio…
As sakiau kita savaite jau widury irgi pradesiu judet eisiu lengvai pasivaiksciot bet db jai tvirri asi nesinori draskytia nes turiu 2metuku suneli tai su juo galima oj kaip pasitrankyt po namus😂 taip tikekimes❤️🥳
Vistutis parašė:
Lakiu 😌🙏 rytoj jau ta diena ❤
ManoMaja parašė:
Lakiu 😌🙏 rytoj jau ta diena ❤
Sekmes lauksim geru ziniu🙏 Bandet namie testa daryt? Kaip jauciates?
Vistutis parašė:
Sekmes lauksim geru ziniu🙏 Bandet namie testa daryt? Kaip jauciates?
Ačiū ⚘
Jaučiuosi puikiai,ramiai kažkaip 😌
O testukus pradėjau daryt anksčiausiai 😅 nu žiauriai aš nekantri, 4dpi pamačiau vaiduoklio vaiduoklį 😁 tfu tfu tfu šnd ryškios //. Ryt viena iš svarbesnių dienų 🙏