Vistutis parašė:
Labai dziugu❤️ Sweikinu💐 Danar iskilo toks klausimas as su pirmu jau nebepamenu o kada reiks jau eiti ultragarsa daryt?
Ačiū 🤗⚘
Ir aš su pirmąją nepamenu 😅
Bet užrašė F mane 21d. Tai gaunas po FET mėnuo 😁
Vistutis parašė:
Labai dziugu❤️ Sweikinu💐 Danar iskilo toks klausimas as su pirmu jau nebepamenu o kada reiks jau eiti ultragarsa daryt?
Ačiū 🤗⚘
Ir aš su pirmąją nepamenu 😅
Bet užrašė F mane 21d. Tai gaunas po FET mėnuo 😁
Vistutis parašė:
Man pirmas echo buvo 7+4sav ir tuo metu jau matėm plakančią
Anksčiau neverta eiti nes gali dar neplakti širdutė, geriau eiti kai hcg yra virš 10k, t.y kažkur 7-8sav 🙂
Merginos, ar transferio diena pas F jums dare Covid testa? Marina siandien atrase, kad transferio diena reikes klinikoje atlikti testa. Nu tai as jau nesuprantu, kam tada Lt ji darytis? Kazkokia nesamone...su viena mergina susirasynejau, tai jai penktadieni kele ir nedare covid. Kodel vienoms taip, kitoms kitaip, nesuprantama
Miracolo parašė:
Merginos, ar transferio diena pas F jums dare Covid testa? Marina siandien atrase, kad transferio diena reikes klinikoje atlikti testa. Nu tai as jau nesuprantu, k…
Taip. Man darė.
V.r. parašė:
Taip. Man darė.
O kada jums buvo ikelimas?
Gal priklauso nuo to, pries kiek valandu Lt pasidarai Covid testa...
Miracolo parašė:
Merginos, ar transferio diena pas F jums dare Covid testa? Marina siandien atrase, kad transferio diena reikes klinikoje atlikti testa. Nu tai as jau nesuprantu, k…
Man penktadieni punkcija dare, taip pat pakartotinai Covid dare, nors LT tik ketvirtadieni buvau padarius...
Miracolo parašė:
O kada jums buvo ikelimas?
Gal priklauso nuo to, pries kiek valandu Lt pasidarai Covid testa...
Jus juk negalit ten vykti su senesniu,nei 72h tyrimu.
Tie testai,visiems yra didziulis pasipelnymas
Sunny1 parašė:
Man penktadieni punkcija dare, taip pat pakartotinai Covid dare, nors LT tik ketvirtadieni buvau padarius...
Logikos nera...gal jums ryte dare?
Seniau Covid tyrimui megini imdavo tik rytais.
Kaip gaila pinigu. Bet ka padarysi...cia ju taisykles
SunMoon parašė:
Jus juk negalit ten vykti su senesniu,nei 72h tyrimu.
Tie testai,visiems yra didziulis pasipelnymas
Tai mes ir vykstame su testo, atlikto ne anskciau kaip pries 72 val., neigiamu atsakymu, ir dar plius klinikoje pries punkcija ir ikelima atlikineja Covid testus vistiek...bet ne visoms. Merginai, kuriai buvo ikelimas penktadieni po pietu, Covid pakartotinai netyre...
Miracolo parašė:
Tai mes ir vykstame su testo, atlikto ne anskciau kaip pries 72 val., neigiamu atsakymu, ir dar plius klinikoje pries punkcija ir ikelima atlikineja Covid testus vi…
Man Marina taip pat rašė, kad bus daromas covid tetas pas jų prieš įkėlimą.