2020.12.03 08:40 (prieš 1 mėn.)
Typota parašė:
Yra forume nemažai moterų, kurios iš pirmo karto pas Treijs pastojo. Pamenu kaip prieš 4m jis buvo ant bangos, daugumos paraginta ir aš pas jį dariau ivf. Po pirmoj…
Sveikos likimo drauges, jau 4 metai stebiu si foruma. Labai aciu nariai Typota uz tokius issamius pasidalinimus. Esu tos pacios nuomones apie embrions klinika, tik mano patirtis joje 6 ivf. Labai tikejau, visus mano siulomus papildomus tyrimus atmetinejo. Kai jau visai po 6 nesekmingo ivf paluzau, klinikos atsakymas - mes ne Dievai, kazkas veikia is pasalies. Atsigavusi pradejau pati tyrimu kelia, genetinis pas serapina, nustate geno mutacija, folio rugstis netoliaruojama, trombofilija. Reikejo apsisprest F ar Turkija. Nusprendziau pabandyt pas F, kadangi daug tyrimu pati buvau pasidarius, jau geriau daug ivairiu papildu, kuriuos serapinas sudėliojo, na ir galvelei reikejo pailseti, F pasiule Era testa, as jam buvau pasiruosus, net nesuabejojau, langas pasislinkes 5 dienom. Dar padarem vyrui tyrimus, ka embrions visa laika atmetinejo, cia suradom irgi pakitimu. Pasistiprinom nepilnus metus tiek as tiek vyras. Na o rezultatas mergytei 16 savaiciu ir dar 2 uzsaldyti.