Miracolo parašė:
Man Marina taip parase: Yes, medical tourism is closed from today.
Since You have started hormonal treatment already, You have all rights to finish p…
O tai Jūs šiuo metu kažkokius vaistus vartojote? Jums FET kaip suprantu?
Miracolo parašė:
Man Marina taip parase: Yes, medical tourism is closed from today.
Since You have started hormonal treatment already, You have all rights to finish p…
Karti parašė:
Taip, esu ruosiame transferiui. Naudoju estrofem, pries tai vartojau Visannette ir 7 d. Synarel purskiausi.
Matrica parašė:
Labas. Jei žirniukas nepabėgs, tai tik maždaug po savaitės žinosiu skaičiukus, nes man covidas ☹️
O kodel turetu jis pabegt? Viska sbus gerai❤️Taip ryt vaziuoju tikiuos ryt ir gausiu atsakyma🙏🥳
Miracolo parašė:
Taip, esu ruosiame transferiui. Naudoju estrofem, pries tai vartojau Visannette ir 7 d. Synarel purskiausi.
O tikrai galėsite vykti? Nes man šiandien visgi Avoje sakė kad neleidžia net jei pradėtas gydymas. Man pirmadienį turėjo būti įkėlimas natūraliame cikle...
Karti parašė:
O tikrai galėsite vykti? Nes man šiandien visgi Avoje sakė kad neleidžia net jei pradėtas gydymas. Man pirmadienį turėjo būti įkėlimas natūraliame cikle...…
Is Marinos laisko supratau, kad taip. Gal klinika kazka susitare, net nezinau, smulkiai neklausinejau...
Miracolo parašė:
Is Marinos laisko supratau, kad taip. Gal klinika kazka susitare, net nezinau, smulkiai neklausinejau...
Pradėtos procedūros hormoniniais vaistais sakė bus užbaigiamos, man įkėlimas pirmadienė, sakė mano atveju niekas nesikeičia.
sunflowerr parašė:
Pradėtos procedūros hormoniniais vaistais sakė bus užbaigiamos, man įkėlimas pirmadienė, sakė mano atveju niekas nesikeičia.
As taip pat supratau. Tiesiog gal covidpass puslapyje reikia placiau nurodyti, kodel tu vyksti i Lv. As kai vykau ir i konsultacija pas F tame puslapyje kur papildomai buvo galima rasyti irasiau, kad vykstu gydymo tikslais i IVFRiga ir kad turiu neigiama covid testo atsakyma. Jokio skambucio nesulaukiau, nes kitoms sake ir paskambina dar
Miracolo parašė:
As taip pat supratau. Tiesiog gal covidpass puslapyje reikia placiau nurodyti, kodel tu vyksti i Lv. As kai vykau ir i konsultacija pas F tame puslapyje kur papildo…
Man taip pat skambino dieną prieš iš policijos
sunflowerr parašė:
Man taip pat skambino dieną prieš iš policijos![]()
Tai va va. Mane viena drauge "paprotino" parasyti issamiau del ko vykstu. Gal del to ir nepaskambino man parasykite, kaip jums seksis pirmadieni
juk dar ir klinikoje testuos jus. Ir didziausios sekmes! 🤞🏻😊