Sveikos dar karteli,
Gal kažkuri greitu metu važiuosite i Lv, suksite i vaistine ir galetumet parvezti nereceptiniu vaistuku?
Jeigu galit parasykit zinute man labai prasau
Merginos kurios lauketės po F, kiek ilgai lankėtės pas F? Nes man liepe 2 k atvažiukti dar 20 sav i scaną ir vėliau pas ją dar ir dar 30 sav, bet paskutinį kart jau vos išsėdėjau tam autobuse 4 val ir žiauriai pavargau nors buvau su nakvyne. Su autom. būtų tas pats dar įtampa dėl kelio. Ji labai nepasitiki mūsų gydytojais, sakė tau ten gerai nepažiūrės ir įkalbinėjo važinėti. Esu pasimetus truputį. Nors man tą patį pažiūrėjo Medvedovska, ką ir mūsų genetikė.
Aš paskutinį karta aps medvedovska buvau 13 sav ir viskas, daugiau nevažiavau pas F (pas ja paskutinis vizitas gavosi 11+6), nes viskas buvo gerai, dar Nadiai rašiau tik kelis akrtus dėl vaistų ir tyrimų, bet paklausiau ar privalau važiuoti - ji atrašė kad nebūtina nes neštumas sklandus, jei pati neturiu noro lankytis pas F priežiūrai galiu drasiai eiti pas savo ginę. Aš neišverčiau tokio ilgio kelionių dabar ir nematau tikslo važinėti jei viskas gerai. Ir antra scanas tikrai gali būti atliktas vietoj, jei per pirmą jokių komplikacijų nebuvo rasta
Misko_uoga parašė:
Merginos kurios lauketės po F, kiek ilgai lankėtės pas F? Nes man liepe 2 k atvažiukti dar 20 sav i scaną ir vėliau pas ją dar ir dar 30 sav, bet paskutinį kart jau…
Misko_uoga parašė:
Merginos kurios lauketės po F, kiek ilgai lankėtės pas F? Nes man liepe 2 k atvažiukti dar 20 sav i scaną ir vėliau pas ją dar ir dar 30 sav, bet paskutinį kart jau…
Pas F paskutinį kartą buvau gal 10 savaitę, o pas Vedmedovska pirmo trimestro ir antro trimestro echoskopijas dariausi. Dar klausiau koordinatorės ar reiks pas F važiuoti, sakė ne.
Živiliukas parašė:
Pas F paskutinį kartą buvau gal 10 savaitę, o pas Vedmedovska pirmo trimestro ir antro trimestro echoskopijas dariausi. Dar klausiau koordinatorės ar reiks pas F va…
As visa nestuma vazineju echo pas vedmedovska. Paskutini karta buvau 30sav. kadangi mum ryga nera toli tai:)LT lankausi pas savi gine taciau echo vaziuojam i ryga
Sveikos, po kovo men pabegusio zirniuko, pagaliau pradedu vel viska is pradziu. Tik liudna, kad foliu mato 4 tik... Anksciau bent 2 ir 4...
Sikart irsiprasiau dvigubos punkcijos, nuima ir netrukus vel nuima. Kai mazas rezervas, kad butu ka sodint bent jeliem kartams...
Žemuogių pievelė parašė:
Sveikos, po kovo men pabegusio zirniuko, pagaliau pradedu vel viska is pradziu. Tik liudna, kad foliu mato 4 tik... Anksciau bent 2 ir 4...
Kuo didziausios sekmes 🙏
Miracolo parašė:
Gal kuri zino, kuo skiriasi ERA testas nuo BE READY? Gal kuri nors daretes?![]()
as klausinejausi, tai sake, kad nelabai informatyvus, atseit.