Laputė1 parašė:
na taip. natūralus ciklas - nieko nevartojate, tiesiog stebima natūraliai vykstanti ovuliacija ir keliama pagal tai. jei paskirti vaistai (kombinacijos gali būti sk…
Ačiū ;)
Laputė1 parašė:
na taip. natūralus ciklas - nieko nevartojate, tiesiog stebima natūraliai vykstanti ovuliacija ir keliama pagal tai. jei paskirti vaistai (kombinacijos gali būti sk…
Ačiū ;)
Mart parašė:
Sveiki, aš jau antra karta bandysiu stimuliavima Rigoje . Pirma karta vaistus visus pirkau klinikoje , noriu pasiteirauti ar žinoma ar yra Klaipėdoje vaistu kaip Pe…
Sveiki,
Pirma pasiklausdavau gydytojos, kokius vaistus skirs, tada LT vaistineje pasiklausdavau, kiek laiko uztrunka ju uzsakymas ir pristatymas i vaistine ir ar ju is viso yra. Atsiimdavau Norfa vaistineje 8-9 val arba 14-15 val (taikomos nuolaidos),pirkdavau is viso 3 prekes ir suteikdavo berods 25 proc nuolaida. Lb daug sutaupiau. Tik pirma karta teko pirkti vaistus is klinikos, nes nebuciau gavusi savo mieste klinikoje vaistai daug brangesni....
Yra buve, kad dar budama klinikoje skambindavau i LT vaistine, prasydavau uzsakyti, klausdavau, kada bus ir tik tada palikdavau klinika😅 isitikindavau, kad tikrai LT gausiu
Mart parašė:
Sveiki, aš jau antra karta bandysiu stimuliavima Rigoje . Pirma karta vaistus visus pirkau klinikoje , noriu pasiteirauti ar žinoma ar yra Klaipėdoje vaistu kaip Pe…
Gintarinė vaistinė turi Vilniuj prie santariškių ir kaune. Ar atvež į KLP nežinau, pasiskambinkit, kaip kita mergina sako.
Kur rast vaistus tikrinu vaistai.lt
Pergoveris - nekompensuojamas, jei aktualu. Nepasidomėjau, man aktualu buvo
Kodėl jums pergoverį išrašė? Mažas rezervas, mažai folių-man bent dėl to sakė? gal tik sutapimas, bet aš tik šiemet LV kanale jį išgirdau ir pati gavau stimuliacijai. Tai kalbėsiu ar man ir toliau tik pergoveris ar galima kompensuojamais, nes aš iš 3 stimuliacijų taip ir nenaudojau kompensuojamo...
Mart parašė:
As Šiauliuose ieskojau
Norfos ir eurovaistinej nebuvo
Galimybes uzsakyti taip pat nebuvo
Bet maciau Vilniuje panos perka
Kita karta pereisiu visas vaistines
Žemuogių pievelė parašė:
Gintarinė vaistinė turi Vilniuj prie santariškių ir kaune. Ar atvež į KLP nežinau, pasiskambinkit, kaip kita mergina sako.
As kaip supratau purgoveris puregono analogas
Naudojau abu
Man vistik labiausiai tinka sie vaistai
Gaila kad ju nekompensuoja ...
Sveikos merginos, noreciau prisijungti i Latvijos IVF grupe planuojame antra IVF Rygoje pas gyd F. pirma dareme Kipre - pavyko, ikele 1 bet persileidau 8 savaitele. Noreciau daryti su PGD tyrimu nes man 40 m. domina ar galima suzinoti embrio lyti Rygoje ? gal kas susidurete.
ar kuri daretes karyo tipo tyrimus sau ir vyrui Rygoje gal kainytes zinote ? del nesiojamu genetiniu ligu reikia.
is anksto dekoju ir linkiu visoms sekmes jusu IVf kelyje.
Šiaurės saulė parašė:
As kaip supratau purgoveris puregono analogas
Naudojau abu
Aš dabar paskaičiau apie Pergoverį.
Jo sudėtyje yra fsh ir lh. Tarkim 900TV švirkšte yra 900tv fsh ir 450tv lh.
O tai tokiu atveju ar negali skirti gonal ir luverį?
Arba kad ir gonal ir merional, kurio sudėtyje yra fsh ir lh?
Man per ivf buvo skyrę gonal 250 ir merional 75, kurio sudėtyje yra fsh ir lh po 75. Bet jeigu reikia didesnės lh dozės, tai galima atskirai luverį naudoti, arba merional didesnę dozę, priklausomai nuo to, kokiomis dozėmis yra stimuliuojama 🤔
Žemuogių pievelė parašė:
Žemuogių pievelė parašė:
Taip mažas kiaušidžių rezervas
Typota parašė:
Aš dabar paskaičiau apie Pergoverį.
Jo sudėtyje yra fsh ir lh. Tarkim 900TV švirkšte yra 900tv fsh ir 450tv lh.
bandysiu kalbėt, nes tik po visko susitikrinau dėl kompensacijos. Net nepagalvojau, kad taip bus O daryt ERA pastoviai dėl vieno blastuko, tai nekažką...