alive parašė:
Sveikos merginos,
Viskas cia gerai, as labai panasu protokola turejau. Vaistai kaip visada + paskutinis pregnyl, sekancia diena be vaistu.
alive parašė:
Sveikos merginos,
Viskas cia gerai, as labai panasu protokola turejau. Vaistai kaip visada + paskutinis pregnyl, sekancia diena be vaistu.
Chloe8 parašė:
Laba![]()
Aš labai retai būnu forume, tai jei ką - man asmeninę žinutę rašykit, temose didel…
Ačiū jums 😊
Bella5 parašė:
Ačiū labai už komentarą 🌸
4ivf, bet vis kažkas kitaip 😉
alive parašė:
Ačiū labai už komentarą 🌸
4ivf, bet vis kažkas kitaip 😉
OGO, stiprybės ir labai geros kokybės derliaus!
Kitty parašė:
Sveikos. Ar jums po FET būna kažkokie pojūčiai pilve? Maudimas, diskonforto pojūtis ar kažkas panašaus?
Prasidedavo maudimas tik pastojus abejais nestumais man;)gimdos tempimas- maudimas.
Kitty parašė:
Sveikos. Ar jums po FET būna kažkokie pojūčiai pilve? Maudimas, diskonforto pojūtis ar kažkas panašaus?
Čia gali būti ir progesterono pašaliniai, jei vartojate, ir gimdos tempimas.
Sugalvojau parašė:
OGO, stiprybės ir labai geros kokybės derliaus!
Nedekosiu ;) Tikiuosi derliaus, nes neblogai augo foliai, truputi jaudinausi kad greit augo, plius del to kad paskutine diena ryte dar buvo stimuliacijos doze, o vakare citrotide ir pregnyl. Kad nesprogtu anksciau laiko
Mano problema kokybe, pries tai buvusi 3ivf 3 blastukai uzaugo nei vienas nepraejo PGT.
Na laikau pirštus sukryžiuotus ir tikiuosi geriausio!
O pas mane tai be komentarų. Buvo 2 didesni foliai per pirmą apžiūrą 4cd (kiek buvo pas F praeitą 5dienį tai nepamenu), dabar pamatė tik vieną 1cm dydžio, apie ovuliaciją ir ovitrele 29d galiu tik svajoti. Be šansų su tokiu foliu. Grįžau - ovuliacijos testas rodo įvykusią ovuliaciją. Bet su laikmačiu susimoviau abu kartus ir galbūt per vėlai pažiūrėjau. Žodžiu. Susipainiojau totaliai. F galvoja, kad ovuliacija jau buvo, tik vietinė ginė to ovuliavusio folio nepamatė (ir penktadienį pas F folis buvo 1cm, tai negalėjo nei kiek neaugti 5d). Ryt progesterono kraujo testą darysiu. Jis atsakys, kas čia dedasi ir jei bus pakilęs, tai matyt kad ir anais kartais panašiai įvykdavo priešlaikinė ovuliacija ir sodinimo dieną langas seniai buvo praėjęs.
Bet kosmosas būtų su sodinimu natūraliam cikle Labai norėjau, o dabar noras praėjo
Jau norisi sakyt, kad gal tiek to, laukiam kito ciklo, imam letrozole ir važiuojam po senovei. Nesuprantu, nejaugi nei vieno FET neįmanoma padaryti be bajerių pagal vadovėlį
Būtinai organizmas ką nors iškrečia ir viską sabotuoja.
Gavau progesterono rezultatus ir nepanašu, kad buvo ovuliacija, o ovuliacijos testas dar labiau išblėsęs. Tai net jei nebuvo ovuliacijos, tai ir tas centimetro folis neauga ir neartėja ovuliacija.. Kažkokia nesąmonė. Man jau panika, kad kažkokios nesąmonės, paskutinis embrionas, nebenoriu nieko šitam cikle, kad nesugadinti paskutinio Norisi sakyti, kad gal tiek tos, sulaukiu mm ir pradedam iš naujo.