Sugalvojau parašė:
Nu va, nėr cistos. Dar paskutinius 2m apžiūrinti ginė nustebo, spėliojo ar su dominuojančiu nesupainiojo kita ginė (gaila neturiu dešinės kiaušidės fotkės). Pasigai…
Valio! Geros naujienos, sėkmės ir tikim teigiamu rezultatu❤️🙏🙃
Sugalvojau parašė:
Nu va, nėr cistos. Dar paskutinius 2m apžiūrinti ginė nustebo, spėliojo ar su dominuojančiu nesupainiojo kita ginė (gaila neturiu dešinės kiaušidės fotkės). Pasigai…
Valio! Geros naujienos, sėkmės ir tikim teigiamu rezultatu❤️🙏🙃
Meshka parašė:
Esu skaiciusi kad padidejes E2 ciklo pradzioje indikuoja zema kiausidziu rezerva. Tokiu atveju daznai ir FSH buna sumazejes, nors paprastai FSH prie zemo AMH buna a…
Mano FSH būna aukštas, virš 50. Praėjusį ciklą turėjau nesėkmingą ivf. Šį ciklą vėl siūlė stimuliuot bet nusprendžiau pasidaryt tyrimus. Ir gerai kad juos atlikau.
Net pačiai keista matyti tokį žemą FSH. Bet tas E2 neramina.
SunMoon parašė:
Oho, nesu tokio maciusi niekada. Kad, pries punkcija, kai folikulu skaicius neiprastai didesnis ir E2 toks-tai norma.
Kątik iš echo grįžau, rado cistą 3cm dydžio. Ginekologė mano jog toks aukštas E2 dėl buvusios stimuliacijos ir cistos. Ji irgi nėra mačiusi tokio didelio skaičiaus. Žiūrėsiu ką šį kartą Marina parašys.
Typota parašė:
Mano FSH būna aukštas, virš 50. Praėjusį ciklą turėjau nesėkmingą ivf. Šį ciklą vėl siūlė stimuliuot bet nusprendžiau pasidaryt tyrimus. Ir gerai kad juos atlikau.
…
O kada, buvo.stimuliacija?
Typota parašė:
…
Kur ir su kuo stimuliavo? Pas F?
Kaip gerai, kad echo pasidarėt!
Typota parašė:
…
Typota parašė:
Gal galite pakonsultuoti, ką reiškia aukštas E2 ciklo pradžioje? Tyrimai daryti 4cd.
Sveiki, gal verta pakartoti tyrima (gal laboratorijos klaida)?
As vakar nutraukiau nepavykusi ivf ( ne pas F), nepavyko nes tik 1 foli mate 6 stimuliacijos diena. Taciau ka skirtingai nuo F buvo
daryta - stebejo E2 ( 1, 4 ir 6 stimuliacijos diena, atitinkamai E2 buvo: 140; 450 ir 1060 pmol/L; tiek turbut tas 1 folis E2 gamino🤷♀️
Mano atveju F niekada neseke mano hormonu nei stimuliacijos diena, nei jos metu, nei pries punkcija.
alive parašė:
Čia kur? Ar neturit PKSo?
SunMoon parašė:
O kada, buvo.stimuliacija?
Gegužės pradžioje. Dabar pirmosios mmm po stimuliacijos.
Sugalvojau parašė:
Kur ir su kuo stimuliavo? Pas F?
Taip, pas F buvo stimuliacija. 12d stimuliavom bet didžiausias folis buvo apie 12mm o kiti apie 5,6,8mm. Per paskutines 4d vaistų vartojimo jie tik apie 1mm tepaaugo todėl ir nutaukė stimuliaciją.
Dabar vėl iškart siūlė stimuliuot nes ale organizmas paturbintas vaistais, gal šį kartą lengviau pavyks. Bet aš pati nusprendžiau aklai nieko nepradėti nes kaskart mokėti 1500€ už stimuliaciją ir nutraukti nenoriu.
Ir gerai kad atlikau visus tyrimus.
alive parašė:
Man F irgi niekada nedarė hormonų. Prieš 7-8m kai LT o paskui LV pas Treijs dariau ivf'us tai visada prieš stimuliaciją darydavo tuos pagrindinius tyrimus. Treijs dar prieš punkciją E2 tyrė. Dabar prisiminiau jog irgi buvo aukštas, keli tūkstančiai. Gaila kad tyrimų neberandu nes tai buvo 2017m.
SvajonėsLaukianti parašė:
Ačiū už pasidalinimą ;) ar gerai suprantu, kad jūs jau 2 lit esate atlikusi?
Aš jau pasidariau 4 LIT ir sakė, kad tik retais atvejais po 2 LIT suveikia. Paprastai reikia 3-4. Tikiuosi, kad jums pasiseks, bet tiesiog žinokite statistiką.