Karolina12345 parašė:
3BC, 2BC ir 4CB 😊
Supratau. Na, mano nuomone, bandyti tik dėl to, kad bandyti neverta, nes tiesiog išnaudosite likusius turimus blastukus ir viskas, tada jau teks viską kartoti vėl iš naujo, o aš suprantu kiek tai laiko, jėgų, pinigų, sveikatos reikalauja. Čia jau paskutinėje vietoje, jeigu jau tektų, tada taip, vėl visą IVF iš naujo. Kiek jums kartų nepavyko įkėlimai? Visai net nebuvo kibimo? Mano nuomone reikia arba tirti blastukus ir/arba ieškoti toliau priežasčių jumyse kodėl nepavyksta, juk kažkas turi būti. Man asmeniškai nebuvo visai kibimo 1FET, kai pasireiškė stiprus imuninis pasipriešinimas prieš embrioną, tada buvau per mažai sukaupusi žinių apie imuninį nevaisingumą ir taikiau tik intralipidų įkėlimo dieną, nieko daugiau ir dar nebuvau išsityrus uNK, nežinojau, kad jie tokie aukšti ir tyrėjau bakteriją gimdoje. Per 2FET jau buvo Cikloferonas, transferfaktoriai 2 rūšių, Prednizolon nuo 1CD, intralipidai įkėlimo dieną ir 7 d po įkėlimo ir tada buvo imuninis atsakas, bandžiau nuslopinti, bet nepavyko to padaryti tik Prednizolonu, tada buvo biocheminis, bent jau žinojau, kas gydymas veikia, padeda, dabar vartota beveik viskas imuno, išskyrus LIT, nes KIR AB tipas ir tik tada pavyko.
O jei jau nerasite pas save priežasties, tada ieškočiau pas vyrą, o jei nei tai nei tai, tada jau daryti sekantį IVF.