Žemuogių pievelė parašė:
Tikrai koma, pastojus buvau leisgyve... dar beda kad daznai vazineju i kita miesta ir jei uzsivelindavau grizt...vairavimas sunkus budavo. Budavo temdavau 1 val ger…
Aš vartoju manęs nemigdo, viskas gerai. Matyt kaip kam
Žemuogių pievelė parašė:
Tikrai koma, pastojus buvau leisgyve... dar beda kad daznai vazineju i kita miesta ir jei uzsivelindavau grizt...vairavimas sunkus budavo. Budavo temdavau 1 val ger…
Aš vartoju manęs nemigdo, viskas gerai. Matyt kaip kam
StebuklingaŽaluma parašė:
Gal galite mane apšviesti, kokie pas F egzistuoja FET protokolai su Ovitrele? Ką dažniausiai skiria vartoti iki įkėlimo?
Mums buvu 21 CD Diphereline, tada naujam cikle estrofem, tada likus 5 d. Ovitrele ir Utrogest
Atene123 parašė:
Mums buvu 21 CD Diphereline, tada naujam cikle estrofem, tada likus 5 d. Ovitrele ir Utrogest
Man kadangi Diphrelline neskiria, tai gal galimas variantas, kad tik po Ovitrelle bus skirta Estrofemas ir progesteronas?
Man kadangi Diphrelline neskiria, tai gal galimas variantas, kad tik po Ovitrelle bus skirta Estrofemas ir progesteronas?
Jeigu estrofem skiria tik antroj ciklo pusej, po OV, tai cia jau ne blokuotas, o naturalus FET ciklas gaunasi.
Meshka parašė:
Jeigu estrofem skiria tik antroj ciklo pusej, po OV, tai cia jau ne blokuotas, o naturalus FET ciklas gaunasi.
Tai jau vien tai, kad bus su Ovitrele, turbūt reiškia, kad neblokuotas, nes Ov tai bus iššaukta... Tik svarstau, kokiais ir kiek hormonais dar būsiu papildomai prišerta be to
Tai jau vien tai, kad bus su Ovitrele, turbūt reiškia, kad neblokuotas, nes Ov tai bus iššaukta... Tik svarstau, kokiais ir kiek hormonais dar būsiu papildomai priš…
O tai iš karto po mm pradedat ar praleisit ir tik dar sekančiam pradėsit?
Sugalvojau parašė:
O tai iš karto po mm pradedat ar praleisit ir tik dar sekančiam pradėsit?
Tarėmės su koordinatore, kad nebenorim praleisti. Tai informuosiu Mariną (nes, o varge, kaip su Jelena sudėtinga), kai sulauksiu mmm. Aišku ir vėl vaikščiosiu papildomiems vizitams pas Lt ginę, kad žinočiau realią situaciją.
Kaip suprantu, šiandien Marina grįžo po atostogų? Ar atrašo kam nors? Nes man tai ne...
Taip turėtų būti, aš ryte nusiunčiau kraujo tyrimo atsakymus, bet nieko neatrašė. Mes turime vizitą 14 val šiandien