Sugalvojau parašė:
Kada FETas nusimato?
Galvoju ar čia bus kartu kas spalį HCG lauktų ir dienas skaičiuotų
As spalio pabaigoj hcg lauksiu
Sugalvojau parašė:
Kada FETas nusimato?
Galvoju ar čia bus kartu kas spalį HCG lauktų ir dienas skaičiuotų
As spalio pabaigoj hcg lauksiu
Sugalvojau parašė:
Klausimas, kokie jie dabar. Man po 2 ciklų nuo 130 iki 400 užkilo, o po dar 4men iki 120 nukrito... Tai ar nesivaikot eksperimentinių gydymų.. O protokolai visi ger…
Šiaip gera labai pastaba del tos kontroles. Ir sakyciau gan esmine. Dazniausiai buna aisku bent ar augini foli ir hormonu pagrindas is organizmo (ir pridedi jei reikia pagalbos) ar blokuoji ir tada viskas pagal auskia matematika isoriniais homonais.
Nes stimuliuoto ciklo specifika ir yra, kad nuo 10 cd stebi, daro LH tyrimus, visai kita logika nei blokuoto.
Pvz man buvo daug pigesni bilietai padirodyt TR 11cd, ov su letrozole nebuna anksti is patirties, bet gydytojai kategoriskai nesutiko, nuo 10 cd veliausiai apziura ir vsio. Ir matuoja foli, jei jis dar mazokas, gleivine maza, LH mazas, tai ir neskiria Ovitreles. Nebuna taip, kad is anksto skiria Ovitreles data, nes gal dar reiks 2-3 kartus pasirodyt, kol tiek echo, tiek LH bus tinkamas Ovitrelei.
Savo laiku labai domejaus kelimo laiku stimuliuotam cikle, tai yra daryti net tyrimai platus, kai protokolas yra Ovitreles paskirta diena ziureti LH ir pagsl tai skirti kelimo laika. Ten taip darydavo, jei Ovitreles diena LH maziau 20, skiria po 7 dienu nuo injekcijos, jei LH daugiau nei 20, kelia po 6 d. Man paskutinis kelimas grynai pagal sita protokola ir gavos, nes LH 35 buvo.
Zodziu stimuliuotam cikle tikrai atsizvelgia i situacija, kaip organizmas sureguoja ir kas kart gali sirk tiek skirtis...
Bet aisku, as pas F nebandzius, cia visai kitaip viskas, out of the box. As gal per daug standartiskai mastau
SvajonėsLaukianti parašė:
Ačiū, kad paklausėte ;) šiai dienai viskas gerai, augam, esam 7 sav+5d pasiklausėm širdelės, kažkas nerealaus ;)
Kaip nuostabu 🤗, taip ir toliau ❤️ Jusu atvejis man ir suteikia vilties, nes ir as turiu KIR AA, tad labai pergyvenu, bet labai dziaugiuosi del jusu 🤗
Ocean Ni parašė:
Bandau kažkaip logiką pagauti... O kam tas estroferm iš vis tada, jei jums geriau gleivine auga be jo? Nes blokuoti folio augimo juo neketinama...
Be ready -čia kažkoks tyrimas? Ne, nedarėme tokio. Tai bus mūsų pirmasis įkėlimas pas F, jeigu iki to dasikasime vieną sykį.... Tai čia ne tik, kad neblokuotas bus, bet dar ir stimuliuotas su Bemfola. O gleivinė auga gerai pas mane. Hiperplazija netgi endometriumo yra... Na nebent Estrofem "augins" sveikesnę/saikingesnę gleivinę..? Realiai nebent čia tik matau pagrįstą prasmę, kadangi su Estrofemu ji neužbujojo man tiek, kiek natūraliai.
Ocean Ni parašė:
Šiaip gera labai pastaba del tos kontroles. Ir sakyciau gan esmine. Dazniausiai buna aisku bent ar augini foli ir hormonu pagrindas is organizmo (ir pridedi jei rei…
Na bet sakykim šviežiam IVF jei vyksta įkėlimas, tai niekas irgi netiria visų tų LH, o Ovitrele skiriama. Tai iš esmės irgi panašiai gaunasi...
StebuklingaŽaluma parašė:
Be ready -čia kažkoks tyrimas? Ne, nedarėme tokio. Tai bus mūsų pirmasis įkėlimas pas F, jeigu iki to dasikasime vieną sykį.... Tai čia ne tik, kad neblokuotas bus,…
Be-ready čia tas pats kaip Era, tiria receptyvumą.
Na gal aš tiesiog per daug standartiškai mąstau, nes esu pripratus prie tokio protokolo.
Šiaip mintis jums būtų pačiai išsitirti LH tą dieną, kai skirs Ovitrele. Galit net klinikai nesiųsti, bet turėsit sau kontrolę.
O jūs negalit koordinatores paklaust, kodel jums estroferm skiria? Pačiai bus ramiau, kai suprasit kas ir kodėl ir prie ko...
Na bet sakykim šviežiam IVF jei vyksta įkėlimas, tai niekas irgi netiria visų tų LH, o Ovitrele skiriama. Tai iš esmės irgi panašiai gaunasi...
Aš jau nebelabai pamenu, senai buvo, bet lyg tyre... ir e2 tada seka. Man sviezuam hiper grese, tai atsizvelgus i hormonu tyrimus skyre lyg difereline ir Ovitrele tik puse dozes, nes hormonai labai auksti buvo.... Nzn gal man dazniau tiria tuos hormonus, nes su pks esu...
Ocean Ni parašė:
Be-ready čia tas pats kaip Era, tiria receptyvumą.
Bet o kaip aš interpretuosiu pasidariusi sau? Ir esmė, ką pakeisiu..?
Dėl Estrofemo tai taip pat galvoju, kad kai rašysiu Marinai, kad parėjo mmm, tai užklausiu.
Ocean Ni parašė:
Aš jau nebelabai pamenu, senai buvo, bet lyg tyre... ir e2 tada seka. Man sviezuam hiper grese, tai atsizvelgus i hormonu tyrimus skyre lyg difereline ir Ovitrele t…
Aš irgi su rizika į hyper esu, nes PKS požymių turiu. Savo sąskaitoje turiu jau 3 IVF ir 1 FET, tuos hormonus kaip FSH, LH, E2 pasidarydavau tik standartiškai prieš pat stimuliacijos pradžią, bet ir tai niekas dėmesio į juos kažkaip niekad nekreipė. Eigoje prieš Ovitrelle nė karto gyvenime man hormonų niekas nestebėjo... Iš esmės FET, ypač stimuliuotas, tai tas pats kaip IVF, tik Bemfolos/Gonalio dozė skiriasi ir išovuliuoja vietoj punkcijos folis pats. Čia šiaip mąstau dabar
Bet o kaip aš interpretuosiu pasidariusi sau? Ir esmė, ką pakeisiu..?
Dėl Estrofemo tai taip pat galvoju, kad kai rašysiu Marinai, kad parėjo mmm, tai u…
Eina sau, kaip skirtingai visom, o man daug kartu ivf stimuliacijos eigoj tirdavo ir pagal tai dozes vaistu koreguodavo.
Del LH interpretacimo sitame cikle jums vistiek reiks klausyt klinikos ir daryt kaip jie liepia. Bet info gali labai pasitarnaut ateity, nes suprasit giliau koia cia situacija jums gavosi- maziau nei 20 ar daugiau.
Jei pavyks, ir noresit ateity dar vieno leliaus, galesit prasyt, kad keltu pagal ta pati suveikusi protokola, bet ne kiek dienu praeje yra reikia sksiciuoti, o hormonu lygi, nes cia ne blokuotas.
Kitu atveju irgi turesit minciu kaip galima butu daryti kitaip.
Pvz mano klinikoj daro tyrimus, bet pacientam standartisksi ju nesiuncia, nes tai daugiau gydytojui skirta. Bet as visad isiprasydavau bent LH kordinatores, kad suprasciau kas vyksta ir dabar bent zinau tai su kokiu LH pavyko, nes jei kartociau , tai prasyciau lygiai taip pat. Palaukt LH surge virs 20, Ovitrele, po 6 d kelimas.
Aisku cia tik patarimas, kiti gal maziau gilinas, bet man vis noris kelis zingsnius i prieki pamastyt, tas kartais pravercia....
Ocean Ni parašė:
Del LH interpretacimo sitame cikle jums vistiek reiks klausyt klinikos ir daryt kaip jie liepia. Bet info gali labai pasitarnaut ateity, nes suprasit giliau koia ci…
Tame ir esmė, kad bet kokiu atveju vistiek darys F, kaip jai atrodys...
Gal kuri iš čia esančių parašytų savo patirtį, kaip F kontroliuoja stimuliuotą ciklą? Ar seka hormonus?