sugar9 parašė:
O Ar F kelia 3 dienų? Man rodos ne juk..
Ne, per mažai biznio Pas ją tik pilnas rinkinys su PGTA
sugar9 parašė:
O Ar F kelia 3 dienų? Man rodos ne juk..
Ne, per mažai biznio Pas ją tik pilnas rinkinys su PGTA
Vasarėllė123 parašė:
Šiaip mam įdomu, kokia laboratorijos įtaka visame tame. Man per pirmą IVF išaugino tik labai prastos kokybės blastocistas, kurių net nebuvo galima kelti ar šaldyti,…
Įtariu, kad nemaža ta rolė...
eresos parašė:
Vis skaitau paskutinius jūsų atsiliepimus ir patirtis su F, kokios nesąmonės dedasi,labai nusivyliau,ir galvoju,ar verta pas ją daryti ivf,kai turiu nepanaudotas ko…
Mes irgi Lt neišnaudojome visų galimybių, tik vieną kompensaciją išnaudojom. Bet, kad man tose Lt vaisingumo klinikose tai išvis viskas beviltiškai... Tušti bandymai, nesigilinant į esmę.
Neesam super duper viskuo patenkinti ir pas F, bet kad o kur daugiau...
Sugalvojau parašė:
O kam auginti iki 5d ir prarasti šansus, kai auginimas iki 5d diskutuotinas (tik ne klinikos pelnams). Va turint genetinį apsigimimą yra prasmė, o kai iki 5d yra to…
Sugalvojau, ką jūs turit omenyje "Va turint genetinį apsigimimą yra prasmė" ta prasme, jei yra indikacijos dėl apsigimimų (esami atvejai giminėje,ar kokie tyrimai rodo, kad galimi apsigimimai) tada prasmė auginti iki 5 dienų?
Syria parašė:
Iš tikrųjų klausimas labai diskutuotinas šia tema - kelti ar nekelti čia jau turi abu partneriai pasikonsultavę su genetiku nuspręsti pvz. pas mus pas F jau 3 me…
Mes turėsime konsultaciją, bet F sakė darom kitą ir gavom 2bb ir FET nepavyko, daugiau nėra ką kelti. Pinigų naujam ivf irgi nėra, nebent kitą kliniką bandyti, kur taikytųsi kitus protokolus ir principus. Jeigu kas supranta embrionų lapus, atsiliepkite - turiu klausimą ☺️žiūriu į tuos du ivf man rodos, kad antras ivf buvo iš viso fail'as
Atene123 parašė:
Merginos, ar jums Lubion irgi skausmingas? ☺️
Ne, viskas gerai su juo
Atene123 parašė:
Merginos, ar jums Lubion irgi skausmingas? ☺️
Pirmi kartai neskausmingi, poto jau buna kad skauda - nes kojos buna nubadytos ☺️ bet siaip pati leidausi, tai ten jei ir skauda kazkiek, tai sekundziu reikalas
Vasara93 parašė:
Pirmi kartai neskausmingi, poto jau buna kad skauda - nes kojos buna nubadytos ☺️ bet siaip pati leidausi, tai ten jei ir skauda kazkiek, tai sekundziu reikalas :)…
Man vyras i pilva leidzia, tai pats leidimas neskausmingas, tik po to toje vietoje jauciasi, nuo kitu leidziamu vaistu nesijausdavo 😁