Sugalvojau parašė:
Beje, gal kam bus įdomi santrauka apie ET/FET ir progesteroną bei visus paruošiamuosius FETui protokolus ir PRG lygius bei vartojimo tipus: https://www.frontiersin.…
O gal netinfetumet parasyt, ka supratot, kodel 6 kelia ?
Sugalvojau parašė:
Beje, gal kam bus įdomi santrauka apie ET/FET ir progesteroną bei visus paruošiamuosius FETui protokolus ir PRG lygius bei vartojimo tipus: https://www.frontiersin.…
Sugalvojau parašė:
Na kažkaip aš užberiu krūva klausimų gydytoją, bet nu jis ramesnis už patį belgą ir kantrenis už motiną Teresę A nei vienu veidu raumenim neparodo, kad būtų susi…
Na Jūs atradote gydytoją - stebūklą, jeigu toleruoja smulkmeniškus pacienčių klausimus...
Laikom kumščius, kad tikrai nebereikėtų sekančio karto! Ir Jūsų šeima gautų pačią geriausią Kalėdinę dovanėlę
Ocean Ni parašė:
Trumpai - geresnis kibimas nei 7d.
Sugalvojau parašė:
Trumpai - geresnis kibimas nei 7d.
O kodel neiskapstet? As tai kiek suprantu, kad i inplantacini langa pataikyt, nes jis gali but ciut anksciau,o embrioniukas gyvibingas pora paru, tai jei ka gali jo sulaukti. Gal dar daugiau ka iskapstet ?
Ocean Ni parašė:
O kodel neiskapstet? As tai kiek suprantu, kad i inplantacini langa pataikyt, nes jis gali but ciut anksciau,o embrioniukas gyvibingas pora paru, tai jei ka gali jo…
Sodinu 3d, tai į 5-6d nebesigilinau. 3d sodinant niekas ten su chronometru langų negaudo, nes embrionas dar pats savaime vystosi tuo metu, o gimda ruošiasi (o panikos tikrai buvo "o tai kurią valandą po prg ar ovitrele 3d embriono sodinimas turi vykti?!", reikia gi daktarą pakontroliuoti, kad grybo nepripjautų! ). Ką radau 3d sodinime - be papildomo prg kibimo procentas yra mažesnis. O kokį jį ten vartosi - nėra didelio skirtumo anot tyrimų (visais būdais man praktiškai savinasi tikrai gerai, tai šituo klausimu rami). Ir praeitam sodinime buvo geras prg (kaip ir visus iki tol), tai sėdžiu rami, iki kėlimo nieko nesibadau papildomai, po sodinimo 4dienį pasidarau tyrimą ir tikiuosi toliau sėdėsiu rami papildomai nesibadant. 2dienio prg tyrimas parodys, ar reikia jungti jau sunkią artileriją ir leistis lubion (ir tyliai krizenu - jaučiu vėl lieps nieko nesitikinti iki HCG dienos, ir nu.. O kaip kitaip jei nenubėgti ir nepasitikrinti :D)
Šiaip, šitas straipsnis užkabino, nes jis susistemina vienoj vietoj visus transferio protokolus - ir švieži, ir FET: natūralūs, modifikuoti natūralūs, stimuliuoti ir blokuoti. Viskas vienoj vietoj, todėl pasidalinau. Nu ir žinoma - reikia gi tą daktarą patikrinti, ar grybo nepjauna Tai vėl išsigooglinau skersai išilgai, nieko neradau, grybo nepjauna, sėdžiu ir [beveik rami] laukiu savo ET
Ai, savotiškas klinikos minusas ar gal pliusas - kaip kam - negauni iš labės info apie augimo procesą. Paskirta data ir viskas. Jei nebūtų ko sodinti - informuotų. O kol neskambina - viskas gerai. Tai nėra "linksmųjų kalnelių", kaip šiandien net 6, o rytoj jau tik 2...
Sugalvojau parašė:
Sodinu 3d, tai į 5-6d nebesigilinau. 3d sodinant niekas ten su chronometru langų negaudo, nes embrionas dar pats savaime vystosi tuo metu, o gimda ruošiasi (o panik…
Labai linkiu sekmes jums si karta!🌸
papagaika parašė:
Sveikos merginos. Ar dare kam nors gimdos prp? Ar labai skauda? Kai dare man gimdos bakteriju tyrima tai labai ziauriai man skaudejo. Bijau, kad vel gali taip skaud…
Man asmeniškai gana skausmingas tas prp, tik tiek kad viskas trunka labai trumpai, po to lieka minimalus skausmas kaip per mm
papagaika parašė:
Sveikos merginos. Ar dare kam nors gimdos prp? Ar labai skauda? Kai dare man gimdos bakteriju tyrima tai labai ziauriai man skaudejo. Bijau, kad vel gali taip skaud…
Juk su narkoze daro, nieko nejauti
Optimiste222 parašė:
Juk su narkoze daro, nieko nejauti
Gymdos PRP daro be narkozes