Laurute B. parašė:
Nėra malonesnes ir Pozityvesnes ir labiau uztikrintos gydytojos uz Fodina.
Aciu labai.🌸 O kaip su registracija pas ja? Per kur reiketu registruotis? Gal turite jos emaila?
Laurute B. parašė:
Nėra malonesnes ir Pozityvesnes ir labiau uztikrintos gydytojos uz Fodina.
Aciu labai.🌸 O kaip su registracija pas ja? Per kur reiketu registruotis? Gal turite jos emaila?
Sweet parašė:
Nes gydytoja musu isejo i EGV,ir mes paskui ja
O kokia jusu gydytoja?🙂
eeeditux parašė:
O kokia jusu gydytoja?🙂
O. Babula
eeeditux parašė:
Registracija pas Fodina vyksta per koordinatores apskritai, visas susirašinėjimas, vizitų derinimas vyksta per koordinatores. Joms galite parašyti per
https://www.ivfriga.lt/kontaktai.html
Rašykit Jelenai arba Marinai
eeeditux parašė:
Jus parasykit koordinatorei ir paskirs jums laika. Tuoj atsiusiu. Pamatysit kad nesigailesit.
Laurute B. parašė:
Jus parasykit koordinatorei ir paskirs jums laika. Tuoj atsiusiu. Pamatysit kad nesigailesit.
Typota jau pasake kaip. Rasykit koordinatorei
Grizau po antro vizito pas F. Nebuvo euforijos ir nedave bergzdziu vilciu, kad viskas bus gerai:). Trumpas vizitas buvo. Trumpai pakomentavo genetinius tyrimus, israso net nedave, reikes koordinatores prasyt, kad atsiustu. Pagal F nuomone , vieno kazkokio geno pokytis (kurio pokytis literaturoje nera aprasytas ir istirtas) galejo lemti kiausialasciu bloga kokybe ir net endo atsiradima. Na, nepriimu tai, kaip uz tiesa. Brangus tyrimas buvo, tai manau turejo kazka pakomentuot. Kadangi nera tikslios isvados, tai F duoda leidima daryt IVF su savom kiausialastem. Kiek domiuosi, kas turi endo, daznai buna del jos bloga kokybe, o endo cistos apnuodija kiausialastes. Apziurejo echo, nuo visannette mazeja endo cistos ir susitvarke gimdos gleivine, tai tas gerai. Tik folikulu mate tik tris, tas nuliudino, pries menesi daugiau buvo. Toliau turiu gert visannette ir pasirodyt rugsejo viduri, jeigu jai patiks vaizdas, tuomet pasirase dar daugiau ivairiu kazkokiu man vaistu gert. Lt nei visannette del IVF siule gert, nei jokiu vaistu naudot. Tai labai tikiuosi F man pagelbes del kiausialasciu. Sake dabar nepriverstu jos IVF man daryt, nes niekas nepavyktu, situacija dar nekokia...
Mergaites, kam buvo endo ir su cistom, ar irgi ne vienas menuo pas F gydymo buvo, kol pradejo IVF daryt?
Avei parašė:
Grizau po antro vizito pas F. Nebuvo euforijosir nedave bergzdziu vilciu, kad viskas bus gerai:). Trumpas vizitas buvo. Trumpai pakomentavo genetinius tyrimus, i…
Gal kas pakomentuos rimtesnę endo turinti, man rado adenomioze, buvo planas ja gydyti Visanete ir minimum 3 mėn. iki IVF tačiau neprireikė, požymiai patys nyksta.
Avei parašė:
Grizau po antro vizito pas F. Nebuvo euforijosir nedave bergzdziu vilciu, kad viskas bus gerai:). Trumpas vizitas buvo. Trumpai pakomentavo genetinius tyrimus, i…
Vat delto man F ir patinka kad nepuola daryti ir uzdarbiaut. Mums irgi sake palaukt ir pagerint vyro sperma nes daugiau gslimybiu turetumem per isci. Dave patarimu kaip pagerint. Sako mano tikslas kad jus naturaliai pastotumet. Visk kiti gydytojai nieko netyre tik ivf siule is kart.
Čia jusu pasirinkimas bet as nebegaisciai laiko ir daryciau is kart su donore.
Avei parašė:
F yra rimta gydytoja ir tiesiai šviesiai sako kas yra negerai, o ne maitina pažadais, kad vaje kaip pas jus viskas įdealu, pamatysit kitą kartą pavyks. O nepavykus vėl tą pačią giesmelę giedos. Ji ne tokia, kaip dauguma lt gydytojų.
Dėl endometriozės ir jos gydymo tai ir mano sunki endo, panaši kaip ir pas Onnelissus. Radus endo ji iškart buvo 4st, bet ji man linkus greitai atsinaujinti ir per 13mėn laikotarpį turėjau net 3lp! Kad nebeaugtų endo cistos, nuolat vartojau kt, tik tuos ciklus kai darydavo stimuliacijas bei ivf nevartodavau kt. Nuvažiavus pirmą kartą pas F ji liepė mest kt ir vietoj jo skyrė visanete. Endo cistų tuo metu nebuvo, bet matė adenomiozę. Endometriozės pažeistą gimdą. Sakė jog labai stora gindos siena, gleivinė prastos kokybės matosi. Po mėnesio vartojimo visanete bei visokių jos skirtų papildų gimdos būklė buvo geresnė, tik endo cista buvo išaugusi. Tuomet dar vienam mėnesiui liepė viską tęsti. Atvykus po mėnesio, praėjus lygiai 2mėn nuo pirmojo vizito, gimda kaip ji sakė jog labai gražiai atrodė, beveik nebesimetė adenomiozės požymių, tik endo cista nors ir buvo sumažėjusi, tačiau ji tebebuvo. Tuomet iškart man ją išpunktavo (su narkoze žinoma) ir nuo sekančios dienos pradėjau leist gonalį. Stimuliacija buvo sunki, sunkiai viskas augo. O ir iš 5 stimuliacijos dieną matytų 8 folikulų (amh buvo vos 0,382) iki punkcijos beliko 4 folikulai plius penktoji endo cista. Tikriausiai ta pati išpunktuota ataugo. Bet nors ir sunkiai viskas ėjosi, tačiau rezultatas teigiamas iš 4 apsivaisino 3 (pamenu kaip nusiminiau kai pasakė jog išpunktavo tik 4 nes antro ivf metu kitoje klinikoje iš 10 nebebuvo likę ko sodinti), tačiau iš tų 3 net visi 3 užaugo iki blastukų
vienai blastukei jau tuoj bus metai, o kiti du laukia savo eilės