Avei parašė:
Man per vizitus irgi kita buvo, nors nieko nezinojau, kad iseina. Man ketvirtadieni punkcija.
Kaip jauciates? Kiek zirniuku auga? 😊
Avei parašė:
Man per vizitus irgi kita buvo, nors nieko nezinojau, kad iseina. Man ketvirtadieni punkcija.
lalalaa parašė:
Auga 5 + 4mazi (neaisku kiek mazu bus speja suaugti punkcijos diena). Bandau but visiskai atsipalaidavus ir pozityvi:), nes trecias jau IVF. O jus kokioj stadijo:)?
Ema Marija J parašė:
Na va man jau atrase Nadia, kad Marina paliko kliniką ir kad nuo šiol ji bus mano koordinatore.
Man tyla 😬 o skatinimai šia sav.turi prasidėti. Nznau, gal reikia jau skambinti
lalalaa parašė:
As nezinojau kad Marina iseina, bet buvau pastebejusi, kad keistai ji man tik email atsako, o per vizitus jau kita asistente budavo.. kaip jus visos laikotes? Kam k…
Taip, mumis paskutinį kartą rūpinosi Jelena. Idomu kas atsakys. Bet jau taip neramu, kad tyla vis.
V.r. parašė:
Taip, mumis paskutinį kartą rūpinosi Jelena. Idomu kas atsakys. Bet jų taip neramu, kad tyla vis.
Tikrai skambinkite ir klauskite. Vis tik viskas turi prasidėti, tai bus nejuokai, jei pamirš Jums sužiūrėti laiką :/
V.r. parašė:
Man tyla 😬 o skatinimai šia sav.turi prasidėti. Nznau, gal reikia jau skambinti
Nefaina kai kazkaip neatsako, nes mana tada buna labai neramu.. as ryt pas F vaziuoju
Ar tau sudare jau planiuka? kaip suprantu skatinimas cia vienas is tu butu “pamaitinti” agresyviasias lasteles? ;)
lalalaa parašė:
Nefaina kai kazkaip neatsako, nes mana tada buna labai neramu.. as ryt pas F vaziuoju
Turi jau leisti į gimdos gleivinę tuos vaistus kileriams "pamaitinti" ir jau pradet skatinti FET.
Tik aš dar su klausimu rašiau, nznau nuo kada ciklą skaičiuoti. Po Abrazijos biski pasiderino ciklas.
Šeštadienį apie 22 val.pasirodė kraujas, šviežus, ryškus, sekandienį vos 5 lašai, pirmadieni jau šovė kaip įprastai. Tai ką zinau šiandien man 2 ar 3 c.d.jau? Ir negaunu ats, mums ryt, poryt ar penktadienį pasirodyt
V.r. parašė:
Pasiskambinau. Ten kaip suprantu patys pasimetę. Sakė perskambis, nieko neatsakė daugiau. Žinoma, registratura ten nieko konkrečiai ir neatsakys. Tik, niekada nesu …
As sian laiska persiunciau Jelenai, tuomet tik atrase..