V.r. ir norėjau sakyt kad skambučių valdymu rūpinasi registratūra, tai kažin ar jums padės. Tikekimes Jelena Jums per šiandien atsakys. Parašykit kaip seksis.
lalala kaip jums? Ką ryt vizito metu darys?
Ema Marija J parašė:
V.r. ir norėjau sakyt kad skambučių valdymu rūpinasi registratūra, tai kažin ar jums padės. Tikekimes Jelena Jums per šiandien atsakys. Parašykit kaip seksis.
…
Taip, bet viskas juk čia pat, ranka pasiekiama registratura, visos po vieni stogu dirba, nesunku info perduoti 😩 arba tik man taip atrodo...
Avei parašė:
As sian laiska persiunciau Jelenai, tuomet tik atrase..
O jūsų Marina buvo? Ir rašėte Jelenai?
Ema Marija J parašė:
…
Jei viskas ok ruosimes FET
Bet daug niuansiuku tai daug vilciu nededu pradeti si menesi ;)
V.r. parašė:
Taip, bet viskas juk čia pat, ranka pasiekiama registratura, visos po vieni stogu dirba, nesunku info perduoti 😩 arba tik man taip atrodo...
Man irgi kazkaip keista, vienos kuratores nebera ir tokia sumaistis.. gi ne pries diena Marina pranese kad iseina, tai labai keista
V.r. parašė:
O jūsų Marina buvo? Ir rašėte Jelenai?
Taip, buvo Marina. Neatsakinejo i laiska, tai pati laiska persiunciau Jelenai, tuomet atsake.
lalalaa parašė:
Man irgi kazkaip keista, vienos kuratores nebera ir tokia sumaistis.. gi ne pries diena Marina pranese kad iseina, tai labai keista
Ir man...senai jau turejo būti padalintos koordinatorės ir parasyti naujom savo klientem, kad nuo šio kreipkitės į mane, koordinuosiu aš. Tokio lygio klinika, manau, taip turejo padaryt...čia eiline vadyba.
O kodel abejojate dėl FET sėkmės šiam mėn?
Mane taip pat neramina tokia ciklo pradžia, ko niekad nėra buvę 🤷🏻♀️
Bet kokiu atveju dideliausios sėkmės ryt!!!!!!!
Ema Marija J parašė:
…
Pati parašiau Jelenai, tai iš kart atrašė. Laukiu vizito paskyrimo.
Rasuoleee parašė:
Sveikos, merginos. Po ilgu dvejoniu, prisiruosiau uzsirasyti pas F. Rusu nemokame, anglu-siek tiek. Bandysiu pasirepetuoti namuose, pasiskaityneti, gal kazkiek atsm…
LT nebedarysit ivf? Susikalbesit tikrai, daug merginu nemoka, jokios kalbos. Ji visom kalbom paaiskins, nubraizo, ir kiek sitam forume, dar nei viena neparase, kad isejo-nieko nesuprate.
O kaip G, is viso nekalba tiesiog darai la gydytojas nurodo ir viskas.
F tikrai, jusu endo suvaldys ir papildysit, nestukiu gretas 👍