Gerta parašė:
Kolektyvas mano nuomone ten yvairus yra ir geru labai darbuotoju ir nelabai.![]()
Visiškai sutinku Aš vežiausi pakankamai visko sau ir dukrytei. Niekas juk neišvarys su daiktais
Gerta parašė:
Kolektyvas mano nuomone ten yvairus yra ir geru labai darbuotoju ir nelabai.![]()
Visiškai sutinku Aš vežiausi pakankamai visko sau ir dukrytei. Niekas juk neišvarys su daiktais
Rytfane parašė:
Visiškai sutinkuAš vežiausi pakankamai visko sau ir dukrytei. Niekas juk neišvarys su daiktais
![]()
Manu viena akusere tj gali isvaryt(juokauju) nes ji kaip pasako...
O as tai siulyciau daug neprisidet visko (ausku jei vietoj gyveni),namuose daug maz pasidek vienoj vietoj,kad reikalui esant arveztu na bent as nemegstu apsikraut daiktais
uztenka vaikuciui poros komplektuku, pampiu. O sau irgi pasimainymui rubu, chalata
na aisku ir higienos priemones
Gerta parašė:
Manu viena akusere tj gali isvaryt(juokauju) nes ji kaip pasako...
Spėju,kad žinau,kuri
Rytfane parašė:
Spėju,kad žinau,kuri![]()
Kuri cia tokia?
Rytfane parašė:
Spėju,kad žinau,kuri![]()
Tiesiog Agne parašė:
Ačiū už atsakymus, o tai tu daug sau ir vaikuciui vežeisi, ar nedaug,Koks kolektyvas ten ?![]()
Man pirmas buvo planinis cp, tai vežiausi visko vaikučiui po 7 (rūbelių), su antru irgi vežiausi tiek pat, nes grėsė cp, bet buvo natūralus, tai nepanaudojau ir tiek. O sau tai įprastai ko reikia kasdienai. Kolektyvas geras, man patiko ten gimdyti, tik su antru nenuskilo, gimdžiau prie Tumienės, o ji pasirodo pagarsėjus kaip bloga gimdymų priėmėja.
Mellis parašė:
Man pirmas buvo planinis cp, tai vežiausi visko vaikučiui po 7 (rūbelių), su antru irgi vežiausi tiek pat, nes grėsė cp, bet buvo natūralus, tai nepanaudojau ir tie…
na matot kaip nevienodai man asmeniskai Tumiene labai patiko as pirma prie jos gimdziau,
Mellis parašė:
Man pirmas buvo planinis cp, tai vežiausi visko vaikučiui po 7 (rūbelių), su antru irgi vežiausi tiek pat, nes grėsė cp, bet buvo natūralus, tai nepanaudojau ir tie…
As pas Tumiene lankiausi visa nestuma ir kvieciausi ja y gimdyma , vazevom kartu su ja y ligonine ir esu labai patenkinta , svelni , rupestinga.Ir jai dar lauksiuosi tj tik pas ja lankysiuosi ir gimdysiu.
Mellis parašė:
Sveika, as ir girdejau, apie Tumiene, ir buvau pas ja 2 syk , buvau, nu bus matyt pas ka pateksiu gimdyt, taip tai lankausi, pas Balciuniene faina gygytoja