Robbie parašė:
Ar duoda rankšluosti ( ar kelis) palatoje? Ar reikia savo vežytis?
Neduoda rankšluosčio,turekite savo.
Robbie parašė:
Ar duoda rankšluosti ( ar kelis) palatoje? Ar reikia savo vežytis?
Neduoda rankšluosčio,turekite savo.
Laukine parašė:
Viską higienai turėkite savo, WC popierių, muilą ir etc nes privačioje palatoj sakykim, buvo bet ne visad tai geriau tureti savo kad ramu butų
Man privačioj buvo wc popieriaus ir papildė kartą, beeet kai esi palopyta, visas tarpkojis jautrus bei ištinęs, tai su švirtiniu nesinori valytis, nors ten ir telieti tik, bet brrr prisiminus.
BeShi parašė:
Man privačioj buvo wc popieriaus ir papildė kartą, beeet kai esi palopyta, visas tarpkojis jautrus bei ištinęs, tai su švirtiniu nesinori valytis, nors ten ir telie…
Taip, man nebuvo viena vakarą popieriaus bet ir kokybe brrr...
savo kai turi, ner ka lyginti, kai dėsiu tasę nors gimdysiu ši syk santarose priverstinai ( dėl potologijos placentos ) bet susidesiu taip pat viską ko gali prireikt savo
Man labai gerai buvo šluostytis po wc ir apsiplovus su vienkartiniais rankšluosčiais (ne popieriniais), va tokiais cascada.lt/Vienkartines-prekes/Vienkartiniai-ranksluosciai/
laukų vėjas parašė:
Man labai gerai buvo šluostytis po wc ir apsiplovus su vienkartiniais rankšluosčiais (ne popieriniais), va tokiais cascada.lt/Vienkartines-prekes/Vienkartini…
Gimdyves, dėl vienkartinių rankšliosčių labai labai pritariu! Tobula buvo colgin putos, paskiau cutaseptu prasipurkst ir tie rankšluosčiai 👌🏻 p.s yra gyjima stabdancios putos su sidabru(kirptoms ir plyšusioms)
Lelius parašė:
Gal galite kas nors pasidalinti savo istorijom?
Instagram paskyroj 120pct yra highlit'as "Gimdymas" ir ten labai daug karantino metu gimdžiusių moterų istorijų.
Sveikos! Gimdžiau vakar savo trečią leliuką - buvo košmaras🤦♀️🤯 Antrą vaiką per valandą pagimdžiau, o dabar nuo vandenų nubėgimo per 13h, kažkas iš kosmoso...😓 Na šįkart tai man čia visiškai nepatiko, ar kad karantinas ar kas čia, visi kažkokie keisti, pikti, užsistresavę... Vienintelė akušerė priimančioji buvo visai nieko, žmogiška... Gulėjau ir patologiniam, tai ten išvis siaubas🤦♀️ Su antru prieš 1,5m buvo labai gerai viskas...
Beje, čia minėjot, jog išleidžia po paros dabar, jei viskas ok? O kaip tada su genetiniais tyrimais, kurie turi būt atlikti po dviejų parų?? Negalima atvykt vien tik jų pasidaryt dėl karantino... Nežinau nei ką daryt, baisiai prastai jaučiuosi, noriu labai namo, o reikės 3 naktis tada būt, siaubas...😭😭😭
sandaliuke parašė:
Sveikos! Gimdžiau vakar savo trečią leliuką - buvo košmaras🤦♀️🤯 Antrą vaiką per valandą pagimdžiau, o dabar nuo vandenų nubėgimo per 13h, kažkas iš kosmoso...😓 Na …
O daug gimdyviu? Turiu itarima visos dabar vaziuoja i VGN ir Antakalni, nes Santarose bijo viruso :/ tai personalas jau pervarges... p pas kuri gydytoja gimdet? Pataloginis ir man nepatiko 😏 kai gulejau 18 savaiciu tai viskas ok buvo, bet kai papuoliau 27 savaiciu su gresianciu prieslaikiniu tai labai nekazka 😏 lakste issigandusios, sugebejo net kakleli man pirstais paziureti 🙈🤯