Maskyte parašė:
Gimdymas buvo sunkus ar lengvas? Buvot jau tiek iskart nutare atsidekot? As maniau apie 200 😏
Galima sakyti abu lengvi, iškart su vyru tiek nusprendėm duoti nes buvo su akusere tartasi
Maskyte parašė:
Gimdymas buvo sunkus ar lengvas? Buvot jau tiek iskart nutare atsidekot? As maniau apie 200 😏
Galima sakyti abu lengvi, iškart su vyru tiek nusprendėm duoti nes buvo su akusere tartasi
Viwika parašė:
Nebūna dažniau ir pas verkiančius dieną naktį... Maniškis buvo vienas tų kur vakar veik visą dieną verkė. Esu pirmakartė. Vaikelis gimė po beveik parą trukusių kanč…
Oooo siaube.... kaip aš tikėjausi, kad ne ši situacija ten buvo, vyliausi, kad tik čia ne pirmakartė ir kad tik ne po cezario.... nu ir tikrai galvojau, kad jos ten išvien pas jus... o vargeli... labai norėčiau, kad atsidurtų jūsų vietoj tos, kurios čia kudakuoja apie koroną, kad tie ponai vyrai tik neužneštų. Ta prasme, jei jau vyras užneš, tai moteris, kuri bučiuoja jį, jau neturės jo??? Tikrai tuoj atsiras korona ir gimdymo namuose, ir visur, nes ji plinta ir beveik visi persirgsim, tai kąąąą, nustot gyvent? Čia tas pats kad ir toliau laikyt griežtą karantiną 2mėn ir ekonomikai šakės, nepataisomai. Žmonėm šakės, verslam, galiausiai ir valstybei, kur bus žala daug didesnė. Taip ir čia, šitai moteriai žala daug didesnė, nei kad ale didesnė tikimybė koronos. Apmėtykit akmenim.
O aš išvažiavau pirmadienį. Pasiprašiau kaio įmanoma greičiau bent apie 11, tai matėsi stengėsi kuo greičiau ir 11 jau galėjau važiuot. Tik dabar laaaabai apmaudu, kad pasirodo galima tuos genetinius pasidaryt Santarose... kooodėl jie to nežino ir kaip tik neskatina to? Čia dvi dienas turi kankintis pats, personalui daugiau darbo, o lauki tik to tyrimo🤦♀️ Tai tada tą dieną daug ren visokių daktarų ėjo ir viena užklausė kaip personalas, tai kažkaip užsivedžiau... sako pakviesiu vedėją. Atėjo ta vedėja ir sako, jog jau žino apie tą moteriškę iš priimamojo, matyt jau ne aš viena skundžiuosi. Bet ar ji ten kažką pasakys jai, nieko nesakė, ta prasme jau tokio žmogaus tu nepakeisi... Tai tikėkitės neužsiraut ant jos🤦♀️😃 Arba jei jau sako, kad palaukit puslavalandį, tai lėkit iškart į Antakalnį😄
sandaliuke parašė:
O aš išvažiavau pirmadienį. Pasiprašiau kaio įmanoma greičiau bent apie 11, tai matėsi stengėsi kuo greičiau ir 11 jau galėjau važiuot. Tik dabar laaaabai apmaudu, …
Aš pirmadienį gimdyti atvažiavau, tai priimamajame moteris nuostabi buvo, aukšta blondinė. Tai tikrai labai viskas nuo pamainų priklauso 😊
ju.ja parašė:
Aš pirmadienį gimdyti atvažiavau, tai priimamajame moteris nuostabi buvo, aukšta blondinė. Tai tikrai labai viskas nuo pamainų priklauso 😊
Visur tas pats, kai pamaina dirbanti pozityviai nusiteikusi tai ir jausmas kitoks ☺️
ju.ja parašė:
Aš konsultaciniame buvau pirmadieni, tai man papuole ne kažka 🙄
ju.ja parašė:
As kiek vaziavau per si nestuma i patologini vis pas ja papuldavau labai maloni
Gretute12 parašė:
O tai tokiu atveju jei nebūtų vyro, ar verta tikėtis kad sesutės padėtų? Ar neverta tikėtis? Ta prasme ar labiau padeda jei cp būna?
Aš daugiau dėmesio negavau tikrai
Nemanau, kad yra prasmės rizikuoti į tokią vietą kaip gimdymo namai užnešti virusą. Tai grėsmė ir personalui, ir gimdyvėms, naujagimiams. Nejaugi nematote, kas darosi Lietuvos ligoninėse? Kai žmonės apsikrečia ne infekciniuose skyriuose? Nėra geros tvarkos pas mus ligoninėse. Virusą ir darbuotojai išnešioja. O didžiausi ligos židiniai pas mus būtent ir yra ligoninės. Ar nebijotumėte paskui važiuoti į tokią ligoninę? Labai greitai dalis medikų eitų į biuletenį, dalis karantinuotųsi ir nebūtų kam dirbti. Ukmergės ligoninę dėl to buvo uždarę. O jeigu uždarys gimdymo namus? Gerai jei dideliam mieste jų daugiau nei vienas, bet yra ir kur po vieną. Tai kur važiuot gimdyti? Telefonu namie gi negimdysi, tai saugo tas ligonines ir jų medikus su pacientais. O apie vyrams daromus testus nesvajokite, nes neveltui Veryga uždarė kelis paėmimo punktus Vilniuj ir Kaune, kad mažiau imtų ėminių, nes nespėja tirti ir reikia senesnius greičiau pabaigti tirti. Tad žmonės net po kelias dienas laukia atsakymų, o jūsų vyrai neturi tokios prabangos taip ilgai laukti atsakymo.