A-guste parašė:
Mano gimdykla buvo tokia.... tragiškai mažai vietos....
Abu gimdziau toje mažoje gimdykloje tai pasivaikščioti nebuvo kur.. kosmosas atrodo tos didelės gimdyklos, deja, man nepasisekė
A-guste parašė:
Abu gimdziau toje mažoje gimdykloje tai pasivaikščioti nebuvo kur.. kosmosas atrodo tos didelės gimdyklos, deja, man nepasisekė
Gal žinote kaip yra su norimo akušerio išsikvietimu gimdymui? Žinau kad būdavo tokia legali galimybė, susimoki per kasą kažkiek ir iškviečia pageidaujamą žmogų kai atvyksti gimdyti. Ar dar vis tas vyksta?
Ir gal turite rekomendacijų - su kokia akušere teko gimdyti, kuri patiko ir kodėl? ☺️
Bri_ parašė:
O kodel tiek zmoniu sueina? 🤣
Buvo komplikuotas gimdymas Tai neįsivaizduoju viso to toje kišenėje (mažoj gimdykloj). O gimdykla su vonia labai faina. Tik žinokit kaip tą vonią išnaudoti
Lady1 parašė:
Buvo komplikuotas gimdymasTai neįsivaizduoju viso to toje kišenėje (mažoj gimdykloj). O gimdykla su vonia labai faina. Tik žinokit kaip tą vonią išnaudot…
Aisku!;) idomu buvo kokiais atvejais tiek daug gali prisirinkti 😳
Lady1 parašė:
Buvo komplikuotas gimdymasTai neįsivaizduoju viso to toje kišenėje (mažoj gimdykloj). O gimdykla su vonia labai faina. Tik žinokit kaip tą vonią išnaudot…
Mums tai netyčia pasitaikė didelė gimdykla su vonia, neprašėm, bet iš pradžių matavo tonus, paskui darė epidūrą, tai neleido keltis. Tai nei pasivaikščiojimo, nei vonios. Taip ir neišnaudojau tos gimdyklos privalumų 😁
A-guste parašė:
as irgi sitoj buvau bet paskui perkele i labai didele 6nr berods, ten buvo panasi kaip ta su vonia tik ten be vonios ir lova viduri gimdyklos buvo
imnotparanoid parašė:
Gal žinote kaip yra su norimo akušerio išsikvietimu gimdymui? Žinau kad būdavo tokia legali galimybė, susimoki per kasą kažkiek ir iškviečia pageidaujamą žmogų kai …
Galima, susiveiki nr ir skambini tartis tariausi su akusere Božena, patys geriausi prisiminimai, nuostabi, viska puikiai sutvarke ,ten, neliko nei randu nei zymes kad buvo kirpta. Buvo komplikuotas gimdymas puikiai susitvarke. ir nuostabi prieziura po gimdymo
pupa19 parašė:
Aš šitoj gimdykloj buvau dar pamenu ta kamuoli tuoj pacioje vietoje😂
Ir aš šioje gimdziau, ir viskas liko savo vietoj kaip prieš 5 metus 😂 įdomu į kurią dabar papulsiu
imnotparanoid parašė:
Gal žinote kaip yra su norimo akušerio išsikvietimu gimdymui? Žinau kad būdavo tokia legali galimybė, susimoki per kasą kažkiek ir iškviečia pageidaujamą žmogų kai …
Galima, bet pirma reikia tartis su akusere, ar ji sutiks buti iskviesta turejau Bozena, tai tikrai viskas praejo sklandziai. Ir nuramino, ir po gimdymo atejo
A-guste parašė:
Mano dar mažesnė buvo🥴