Abu gimdymus turejau epidura, nei su vienu nevede slapimo kateterio i vc nevaiksciojau visa laika gulejau

Lady1 parašė:
Nemanau, kad čia politika. Greičiausiai tokia technologija, nes tu tampi prijungta prie kažkokio aparato, iš kurio ir eina epidūras![]()
pas mane buvo kaip lašelinės stovas tas epidūras, aš su juo visur laksčiau
na tai buvo prieš 9,5 metų, gal dabar kažkokios naujovės. Tada dar darydavo klizmą prieš gimdymą, bet man natūraliai nuo streso organizmas pats išsivalė, klizmų nereikėjo...Tik baisu, jei 13 val. reiks gulėt
Bri_ parašė:
Ar darant epidiura veda slapimo kateteri? Ar vgn nestato jokiu atveju?
Buvo įvestas kateteris, neklausė net. Tik palatoj sužinojau, kad jis yra 😁
JonVytė parašė:
pas mane buvo kaip lašelinės stovas tas epidūras, aš su juo visur laksčiau![]()
O dabar klizmu niekas nedaro
Sveikos,
gal kuriai buvo daryta cezario pjūvio operacija VGN? Ir jei po to buvote vienos palatoje, kaip pavyko atsigauti ir rūpintis vaikeliu? ar palieka kartu miegoti, kol atsigauni ir pradedi vaikščioti, ar vaikelis būna išvežtas ir atneša tik pamaitinti?
Kadangi man nusimato planinis CP ir būsiu viena, tai laukčiau pasidalijimų
Sveikos gal žinot, ar yra tokia galimybė, kad vyras atvažiuotų vėliau ir pasiliktų su manimi? Jei prasidėtų gimdymas, galvojam kviestis greitąją ir važiuot į vgn, tuo tarpu vyras nuvežtų vyresnėlę pas senelius ir atvažiuotų pas mane jau iki kol išrašys. Kaži ar toks scenarijus įmanomas? 🤔😏
Dia777 parašė:
Sveikosgal žinot, ar yra tokia galimybė, kad vyras atvažiuotų vėliau ir pasiliktų su manimi? Jei prasidėtų gimdymas, galvojam kviestis greitąją ir važiuot į vgn…
Skambinkit ir klauskit VGN, cia forume Jums tikrai niekas neatsakys.
O jei pasakys,kad galima, ka Jus darysite,jei neileis vyro? Pasakysit,o man forume sake,kad galima?🤔
Gimdziau spali. Atejom abu prie priemimo duru, daiktai liko masinoj. Pasake taip, norit kartu but per gydimdyma, tegu pasiima daiktus ir ateina kartu, veliau jau niekas neileis🤷♀️
Dia777 parašė:
Sveikosgal žinot, ar yra tokia galimybė, kad vyras atvažiuotų vėliau ir pasiliktų su manimi? Jei prasidėtų gimdymas, galvojam kviestis greitąją ir važiuot į vgn…
Gimdžiau spalį. Kadangi gulėjau patologiniam skyriuj ir laukiau skatinimo, tik išvažiavus į gimdyklą paskambinau vyrui, pasakiau, kad gali atvažiuoti ir įleido jį be problemų. Manau jei gimdyt atvažiuosit, uzeikit viena, pasakykit, kad vyras netrukus atvažiuos ir turėtų jį palydėt pas jus, nemanau, kad neleis. Gal tik tegu kartu iš karto neateina. Nežinau, sunku spręst, verčiau pasiskambinkit 🤔