giedre1888 parašė:
Ištikrųjų išvis absurdas kad visą lagaminą reikia vežtis su savimi gimdyti, dar jei reiktų savo tualet. popierių turėti - tai būtų viršūnė...
VMKL reikejo tureti kur pirma gimdziau todel ir iskilo klausimas
giedre1888 parašė:
Ištikrųjų išvis absurdas kad visą lagaminą reikia vežtis su savimi gimdyti, dar jei reiktų savo tualet. popierių turėti - tai būtų viršūnė...
VMKL reikejo tureti kur pirma gimdziau todel ir iskilo klausimas
Queen of hearts parašė:
Čia jau perdedat. Dėl tualetinio sutinku, bet visas lagamino turinys yra pagrinde vaiko ir jūsų rūbai, higienos reikmenys, kodėl ligoninė turėtų jums tai parūpinti?…
Dėl vaiko ir savo rūbų sutinku, bet dėl kitų dalykų (rankšluostis, įklotai ir tt, galėtų ir parūpinti, kaip dauguma europos šalių ) aš ne perdedu visai
giedre1888 parašė:
Kas neseniai gimdė VGN? Parašyta jų atmintinėje, kad į gimdyklą reikia naujagimiui kepurytę, kojinytes vilnones ir pampis. O dėl rubelių? Nežinau ar dėtis šliaužtin…
Iš pradžių aprengė kaipbirvišvardinot ir pagulėjom taip kartu, o vėliau kai važiavom į savo palatą jau aprengė šliaužtinukais. Manęs paklausė kur rūbeliai ir pasiemė maišelį. Pasiteisino labai tie šaldymo maišeliai su tokiu kaip užtrauktuku
giedre1888 parašė:
Kas neseniai gimdė VGN? Parašyta jų atmintinėje, kad į gimdyklą reikia naujagimiui kepurytę, kojinytes vilnones ir pampis. O dėl rubelių? Nežinau ar dėtis šliaužtin…
Aš kai pagimdžiau tai iš pradžiu uždejo vilnones kojinaites ir kepuryte. O kai atejo pasiimti manes i palata moterytes, tai papraše marškineliu ir šliauštinuko ir pabaige aprengti toje gimdykloje. Juk daug vietos neužima tie drabuželiai tai tikrai isidekit del atsargumo.
Kosmonautas parašė:
Iš pradžių aprengė kaipbirvišvardinot ir pagulėjom taip kartu, o vėliau kai važiavom į savo palatą jau aprengė šliaužtinukais. Manęs paklausė kur rūbeliai ir pasiem…
Pati irgi naudoju šaldymo maišelius su užtrauktuku ☺️
sterilus, patogus, užima mažai vietos, nes turi tokią vakumo savybę
Coliukes parašė:
Sveikos gal kažkas lankotes VNG nestumo prieziurai? Ar galite pasidalinti gydytoju rekomendacijomis, atsiliepimais?
Sveiki 😊,
VGN pas E.Tvaronavičienę pradėjau lankytis 19🤰savaitę, tai galiu teigti🤔, kad viską suprantamai paaiškina, išklauso, yra maloni, atsako į visus rūpimus klausimus, rekomenduoju 👍
Gimdžiau čia prieš kelias dienas, 10/10! Personalas nuo pat priemimo tobulas, padėjo kiek reikėjo, jautėsi išlaikyta pagarba, dėmesys, absoliučiai nieko netrūko, nebuvo baisu prašyti pagalbos, vaistų ar paprasto patarimo. Maistas ir kiti dalykai man yra antrarūšiai, nes tai nebuvo man svarbiausi dalykai gimdymo metu, tačiau alkanos neliksit, o ir kur miegoti tikrai turėsit. Antra karta važiuočiau tik čia😊
Queen of hearts parašė:
Gimdžiau čia prieš kelias dienas, 10/10! Personalas nuo pat priemimo tobulas, padėjo kiek reikėjo, jautėsi išlaikyta pagarba, dėmesys, absoliučiai nieko netrūko, ne…
Pritariu 😊😊