jolanta85 parašė:
o tiksliai, tik keliom savaitem skiriasimes gyvensim Vyduno 19, o jus kur gyvenat?
![]()
![]()
Mes Tolminkiemio priesais sena mokykla
jolanta85 parašė:
o tiksliai, tik keliom savaitem skiriasimes gyvensim Vyduno 19, o jus kur gyvenat?
![]()
![]()
Mes Tolminkiemio priesais sena mokykla
Sveika,
mano sesė nusipirko ten butą, dar kol kas negyvena, nes laukia ilgas ir neįdomus remontų maratonas. Prieš perkant ten vaikštinėjom aplink ir kalbėjom su viena gyventoja, tai sakė, kad ten viskas labai faina, bet... mes iš kitos pusės pasižiūrėjom.. perki brangų butą ir vis tiek negauni rakto nuo įėjimo į garažą. Raktas nedaug kainuoja, tai kaip ir galėtų tuo pasirūpinti laiptinėse durys pigiausios sustatytos, ten dar niekas negyvena galima sakyt, o jau apsilupę. bet kaip mes su vyru įsitikinom, kam ko reikia. Mano sesei tas butas patiko dėl to, kad gražus vaizdas pro langą, tuo tarpu mums jis nepatiko, nes išplanavimas tragiškas ir kolonų šonai iš sienų išlindę. Kaip rusnės kvartalo darbuotoja pasakė, viskas priklauso nuo fantazijos, bet pati žinau, kad fantazija kainuoja žymiai daugiau nei standartas. jei turi, tai valio, jei ne, tai busi su išsikišusiom kolonom
va kokie mano įspūdžiai apie tą kvartalą.
Daivyte parašė:
Sveika,
Gal tiesiog toki isplanavima issirinko, nes man kaip tik 3 kambariu butu isplanavimai patiko. Bet už tokias kainas (280000 lt kainuoja apie 65 m3 butai) norėtųsi kad ir laiptinėse būtų durys kokybiškos. sia savaite eisime apžiūrėti iš vidaus namą, nes apink pasivažinėjome,tai gan neblogai. žiūrėsime kaip bus iš vidaus...
jolanta85 parašė:
Ar yra mamyciu kurios lanko goodlife sporto kluba, mamos ir vaiko uzsiemimus? kokie atsiliepimai?![]()
Norejau lankyti,bet mano vaikas labai judrus,tai pagalvojau,kad misija neimanoma
edra parašė:
Gal tiesiog toki isplanavima issirinko, nes man kaip tik 3 kambariu butu isplanavimai patiko. Bet už tokias kainas (280000 lt kainuoja apie 65 m3 butai) norėtųsi ka…
mano sese pirko ta buta, kur kampinis su dideliais langais per dvi sienas ir su kolona vidury kambario. ten tik vienas kambarys taisyklingos formos. bet kaip ir minejau, jai svarbiausia buvo vaizdas, kuris laikui begant manau net labai pasikeis, bet kiekvienam savo. ir jos tas butas 72kv.
Mes turime 2butus po 1kambari ir parkinga po namu, esame labai patenkinti silti butai, mazi mokesciai, grazi aplinka. O rakto nuo iejimo i garaza niekam neduoda, gauna tik pulteli tie kas turi nusipirke parkingo vieta, po namu, taip yra manau del saugumo, nes ir taip ten visokie pasaliniai sugeba ilisti. Vieni pazistami turi 3kambariu buta, remonta daro, gruodzio menesi kelsis gyventi.
joolita parašė:
Mes turime 2butus po 1kambari ir parkinga po namu, esame labai patenkinti silti butai, mazi mokesciai, grazi aplinka. O rakto nuo iejimo i garaza niekam neduoda, ga…
Pultelis, kad į garažą įvažiuotum, o kaip paskui nueit iki laiptinės, kad namo grįžtum? per lauką?