Nona parašė:
Na tam kaime nera gedos jausmos😀
Čia toks sąlyginis davatkynas gaunas
Nona parašė:
Na tam kaime nera gedos jausmos😀
Čia toks sąlyginis davatkynas gaunas
Man kažkaip atrodo, kad kai rimtas mastitas užpuola, neturtingos kaimo moterėlės tą savo stebukladarį kviečia ir meldžia geriausio... dabar mes mandros su visokiais masažais ir gydytojais, kurie viską sutvarko. Skamba baisiai, bet jei tik tai gelbsti, aš tokiom sąlygom irgi pasirašyčiau. Net neabejoju, kad senais laikais be reikiamos pagalbos dėl tokios paprastos priežasties ir vaikas badaudavo, o ir moterėlės nusigaluodavo
paneleparren parašė:
O tai ką valgys tie, kurie viso kaimo moterims mastitą traukia? 😁😁😁😁
Klykiu
Šilo_uoga parašė:
Nu blyn, aš neduočiau vyrui jokiais būdais. Jau negana to, kad gimdymą visą mato, tai dar iki galo damušt reik tą romantiką ir seksualumą![]()
Dar braske ant torto - duot vyrui koju nagus nukramtyt😭🤣😭🤣😭🤣
ciobrelis parašė:
Dabar juokiamės iš senosios kartos patarimų. Kas žino, gal mūsų anūkai bus visai kitaip auginami ir juoksis iš mūsų vaikai. Sakys, ką tik iki dviejų metų maitinot, …
Arba vėl stebėsis, kad vaikus apskritai žindėm mes. 😀
Aš savo vaikams sakau, kad kai jie planuos vaikų, tai bus virtualūs tokie, kur įdedi kokį usb į kompą, suprogromuoji lytį vaikui, kaip atrodyt turi išlįs iš kompo toks mazgius, pabėgios ir kai nusibos grįš atgal į usb 😀😀😀
Mėlyno_kraujo parašė:
Na nezinau. Man sanataros akusere sita sake, kad jei sastovis, pirmiausia duot vaikui, ir vaikas negaki ar nenori valgyt, tada vyras gali istraukt, zinoma, kei burn…
Tai matyti labai pasenusios zinios pas ta akusere net nesitiki, kad taip galejo pasakyti.
Wizz parašė:
Tai matyti labai pasenusios zinios pas ta akuserenet nesitiki, kad taip galejo pasakyti.
Patikekit, kokiu siais laikais dirba
As nestumo pradzioje buvau paskaitoje, kuria vede gana zymi musu miesto akusere. Mamos kysiais kovoja, kad tik pas ja gimdyt. As po tos paskaitos tai nezinau, kiek man turetu primoket, kad pries tokia kojas isskesciau
Moteris ryskiai uzstrigus 1990 - gimdyvei kraujus siulo valyt tualetiniu popierium, nes serveteliu ji nepripazysta. Epidura vadina '' islepusiu poniu noru '', o vaiko buteliuko zinduka ar soske siulo nulaizyti vietoj plovimo.
Zivilekkk parašė:
Patikekit, kokiu siais laikais dirba![]()
As nestumo pradzioje buvau paskaitoje, kuria vede gana zymi musu miesto akusere. Mamos kysiais kovoja, kad tik pas ja gi…
Baisu : o
Zivilekkk parašė:
As nestumo pradzioje buvau paskaitoje, kuria vede gana zymi musu miesto akusere. Mamos kysiais kovoja, kad tik pas ja gi…
Siaubas. Soskės nulaižymas yra dar žinomas kaip imuniteto stiprinimas 😁
Zivilekkk parašė:
Bet tai kaip moterys nemąsto ir pačios biškį 🤷♀️