Liusyy parašė:
Tikiuosi už ilgą kantrybe jums bus atlyginta![]()
Liusyy parašė:
Tikiuosi už ilgą kantrybe jums bus atlyginta![]()
Cherie5 parašė:
as nesuprantu kas man sykart buvo nu nepamenu kad ana karta butu skaudeja ir atrodo net ne soniukuose kaip per OV o paty pilva per vidury ir taip uzpazmuoja kad nei…
Man taip buvo, mazdaug 4-5d po IUI, sunkiai apibudinamas pilvo skausmas, tokie spazmai kai suimdavo negaledavau pajudeti, po poros dienu praejo dabar jau skauda kaip pries mm
kama27 parašė:
Mergaites, o visos kurios cia darosi IUI, tai kokios nepastojimo priezastys pas jus?
Pas mus pradzioj vyro turtas buvo blogas, pasigydem, dabar pasirodo net labai geras, o pas mane tik prolaktinas padidejes bet nezymiai, per 3 metus nebuvo jokio kibimo
Cherie5 parašė:
![]()
Cherie tai ok, kad kazkas vyksta gal OV tokia po visu vaistu
TaPati13 parašė:
Man taip buvo, mazdaug 4-5d po IUI, sunkiai apibudinamas pilvo skausmas, tokie spazmai kai suimdavo negaledavau pajudeti, po poros dienu praejodabar jau skauda …
Negadinot nt?
Liusyy parašė:
Negadinot nt?![]()
10 dpo IUI nt baltas
ppupa parašė:
Meshka gal gali pakomentuoti turejau 2iui pasidariau AMH tyrima 0.862.nebebandyti 3iui.o startuoti su ifv?man 33metai.
Nestimuliuotame cikle IUI galima bandyti, bet jeigu su stimuliacijom, tai geriau iskart IVF daryti geroj klinikoje, nes AMH tikrai nera didelis.
nagle parašė:
www.eurocore.eu/view/productdetails/virtuemart_product_id/388/virtuemart_category_id/17
Kada verta Ovaboost ta naudoti? mastau, gal ir man reiktu... as esu isbandziusi agnus castus didelem dozem, tai man buvo naturalus 2 ciklai nuo ju, kai naturaliai nera pas mane ciklo is viso, tai kazkiek papildais tikiu, nors ir trumpalaikis ju efektas
kama27 parašė:
Siaip vis pagalvoju, jog fainai butu, kad prie kiekvienos nares butu tarkim parasyta jos istorija,nepastojimo priezastys,ar kur ir kaip pavyko pastoti ir t.t.,nes s…
As irgi apie tai pagalvojau, kad prie kiekvienos nares butu ne tik laikas, kiek jau laukiam gandru, bet ir minimali info, pvz - beda - PKS, gydymas - IVF, gydytojas - z, klinika- nw tik nzn, ar taip galima techniskai
TaPati13 parašė:
10 dpo IUI nt baltas![]()
Man ir