Kocikiuks parašė:
Merginos![]()
Čia du pupsikėliai ? ?❤️
Kocikiuks parašė:
Merginos![]()
Čia du pupsikėliai ? ?❤️
Kocikiuks parašė:</cite
Mergino
Gražiausia nuotrauka gyvenime!!!
Kocikiuks parašė:
Merginos![]()
Nuostabus vaizdas, aukit sveiki
Kocikiuks parašė:
Merginos![]()
Čia du?
JPUMA parašė:
Keista, aš tai už atvirumą. Kam slėpt?
Po to merginos susikrimtusios sako, oj niekas nekalba, atrido visi vaisingu, tik a…
Manau kad tevams, artimiems draugams kodelgi nepasisakius, bet visokioms besicekavinanciom ciocem arba kolegoms tai tikrai nematau reikalo aiskinti
JPUMA parašė:
Po to merginos susikrimtusios sako, oj niekas nekalba, atrido visi vaisingu, tik a…
tai atvirumas atvirumui nelygu,viena ir pasakyt kad turim problemu sitoj srity,sprendziam ir gydomes,o kita nusviest detales apie megintuveli,donorus ir t.t
Kocikiuks parašė:
Merginos![]()
Tobula nuotrauka Sveikatos, geros nuotaikos
JPUMA parašė:
Čia priklauso nuo situacijos ir žiūrint kam sakyti o kam ne. Aš pvz darbe niekam nesakyčiau, nes mane užėstų tie žvelgsniai ir debiliški pasisakymai ir nesuvokimas. Taip pat nesamonių teigimai jei jau neduok D vaikelis būtų silpnesnis, tai viską į tai nurašytų.
Mano viena kolegė pastojo po IUI o kitą natūraliai turi, tačiau ji tik man pasakė, nes ji nutuokia mano bėdą.
Čia labai subtili tema ir kiekvienam pasirinkti sakyti tiesą ar slėpti. Mano šeimos gydytoja iš vis ramina mane, kad jei nepavyks, įsivaikinti. Sakau, kad bijau visuomenės nusistatymo ir tų šūdinų kalbų. Tačiau ji ramino mane, kad galima sakyti, kad čia tavo ir pavaidinti neštumą ir pan Bajeristė mano gydytoja
Tipo pasiimti biuletenį ant paskutinių menesių kokiems 3 mėn ir viskas
Nes tipo įmanoma per 9 mėn įsivaikinti
Kocikiuks parašė:
Merginos![]()
du žirniukai
Kocikiuks parašė:
Merginos![]()