jova11 parašė:
Ne visada ir forumas yra anonimiskas.Mes labai slepem nuo visu,nenorejau kad kas zinotu,nenoriu niekam aiskinti kas ir kaip vyksta.Bet deja,forumo ,,deka" baigia vi…
kaip suprast? gal susibendravot iš forumo ne su tuo, kuo reikia?
jova11 parašė:
Ne visada ir forumas yra anonimiskas.Mes labai slepem nuo visu,nenorejau kad kas zinotu,nenoriu niekam aiskinti kas ir kaip vyksta.Bet deja,forumo ,,deka" baigia vi…
kaip suprast? gal susibendravot iš forumo ne su tuo, kuo reikia?
jova11 parašė:
Oho, kaip cia taip?
cola parašė:
mano irgi seimos gyd viska zino. ir labai gerai del to nes supranta ir palaiko. ne visi moka gal subtiliai pasakyt. bet manau ji taip norejo Jus palaikyt ir padrasi…
mano ir ginė ir šeimos gyd. viską žino, nematau čia ko slėpti ir gėdytis. Vyro šeimos gyd. irgi žino, ir pas genetikus pati siuntė ir pas urologą. Superinė vyro gyd., net be talono visada priima, neskaičiuoja priklauso jai ar ne. Tokių vienetai medikų
Neturėjau galvoje, kad visiems iš eilės
Bet savo atveju sakau visiems artimiesiems ir draugams, su kuriais pakankamai intensyviai bendrauju ir matau, kad nuoširdžiai domisi. Savo rate tfu tfu tfu kokių keistuolių, tamsuoslių kilusių iš viduramžių neturiu ar tokių nenuoširdžių, kad šieptų....net nelabai suprantu, kaip su tokiais galima išvis bendrauti, išmesti iš gyvenimo ir rami galva
Darbo kolegos ir visiems skritingai, vieni susidraugauja artimai, kiti - ne. Čia labai individualu ir nuo srities gal net priklauso
Man tai nuostabu, kaip jus artimai su kolegomis bendraujat! as emiau savaite nedarbinguma punkcijai, nes nezinojau kaip jausiuos ir norejau nuo streso atsiribot. Pasakiau savo bosui, kad eisiu medical leave savaitei, gydytojo rekomendacija. Sake, rastelio nereikia, tikiuosi, kad viskas bus tau gerai. Kolegoms diena pries pasakiau, kad savaite nebusiu, kai grizau po savaites net nei kriukt kaip jautiesi, net nekalbant apie tai , kad klaustu, kokios bedos. Cia tokia invidualistu visuomene, bet siuo atveju tai geriau ir but negali!
Plius pas mane darbe visi vyrai, tai jeigu butu paklause, buciau sakiusi ginekologines problemos ir manau butu taip susigede, kad gyvenime nieko nebebutu klause
Bite medu nesa parašė:
Man tai nuostabu, kaip jus artimai su kolegomis bendraujat! as emiau savaite nedarbinguma punkcijai, nes nezinojau kaip jausiuos ir norejau nuo streso atsiribot. Pa…
Kaip noreciau kad pas mane darbe butu toks poziuris i kito reikalus... jau geriau toks saltumas, negu perdetas cekavinimasis ir apkalbos
Kocikiuks parašė:
Aciu merginos, taip, 2 zirniainegaliu dar patiket
![]()
Sveikinimai!!!
siuskit bacilą savo čia
man vakar išpunktavo 15, paskambino šiandien, kad 7 apsivaisino, tai ne gutbolo komanda, bet labai labai tikiuosi, kad pavyks!!!
Bite medu nesa parašė:
Man tai nuostabu, kaip jus artimai su kolegomis bendraujat! as emiau savaite nedarbinguma punkcijai, nes nezinojau kaip jausiuos ir norejau nuo streso atsiribot. Pa…
O kas jums isdave nedarbinguma? Ten vietoj, ar pas seimos eiti?
SunMoon parašė:
As ne Lietuvoje, tai turbut nelabai mano situacija pades? Bet butu isdaves musu gydytojas ant savo ginekologines praktikos blanko kad man bus atliekama ginekologine procedura po kurios jis rekomenduoja savaite poilsio. Nors is tikro tai jis rekomendavo eiti i darba. Cia jie visada tokie 'cia paprastos ir nepavojingos proceduros-gyvenkite normalu gyvenima'
SunMoon parašė:
man tai mano ginė išdavė ND po punkcijos, pasakė, ne tik kad galima, bet ir reikia. Parašė, kad pilvą skauda.