Just.. parašė:
Flaxiparinas tas pats kas gonalis. Nieko visiskai, adata mini;)
O juos prie IVF visad skiria?
Just.. parašė:
Flaxiparinas tas pats kas gonalis. Nieko visiskai, adata mini;)
O juos prie IVF visad skiria?
InMic parašė:
As tai be vaistu neissikapsciau nuo priepuoliu. Buvau visa issekus svorio numetus. Metai i uzpakali, be sansu buvo pastot su tokia savijauta. Man kartais atrodo jei…
Aš dar labai jaudinausi ir dėl to, kad nepraeina ta panika, o mes čia dar pastot bandom. Ir žinok buvo priepolis vienas kai jau laukiausi. Buvo baisu, kad nepakentų...bet pfu pfu pfu, nepakenkė. Ir dabar jau kaip ir jų nebebūna, mebent lengvas nerimas kai vieni per naktį namuose būnam
Jei tavo vyras būtų šalia visada, gal nebūtų ir tos panikos? Mam tai labai padėdavo vyras per priepolius. Pamokiau jį ką man tada sakyti, kaip raminti ir kaip kvepuoti su manim.
Žiauriai baisus dalykas, atrodydavo, kad mirsiu! Buvau kartą ir nualpus.
mojijo parašė:
InMic stiprybės, manau daugelis čia tą patį patyrė..Iš pradžių ir aš labai pergyvenau, negalėjau nei pro mažus vaikus, nei pro nėštukes praeiti - iš karto pilnos ak…
Oj man irgi taip buvo. Eidavau už kampo paverkt. Po to kažkas ptarė, kad kažkur kai pamatydavau gražią nėštukę, šeimą ar mamą su vaiku visada sakydavau (garsiai arba mintyse) “ir aš tokia būsiu”. Man tai padėjo, gal pdės ir Jums, nes neišvengsi to.
Be to, kai jau laukiusi, bet nežinojau visur mačiau nėštukes
Kelly parašė:
Aš dar labai jaudinausi ir dėl to, kad nepraeina ta panika, o mes čia dar pastot bandom. Ir žinok buvo priepolis vienas kai jau laukiausi. Buvo baisu, kad nepakentų…
aš tą patį sau kartoju, kad ateis laikas ir aš nešiosiu pilvuką.. tik gaila kad ne visada pavyksta save sukontroliuot, emocijos yra emocijos
InMic parašė:
Nes prie PKS buna rizika hyperstinuliacijai ?![]()
Taip, rizika yra.
Laba diena,
Noriu jūsų patarimo visažinės :). Nuėjau pasidaryti tyrimų 2 c.d., kaip sakė G, galvojau pradėsim jau 21 c.d., bet administratorė pasakė, kad viskas nusikelia į sausį dėl laboratorijos nedarbo prieš šventes. Taigi reikės dar pakentėti :(. Tačiau galvoju, gal per tą laiką reiktų kažką pagerinti? Kokia jūsų nuomonė apie mano rezultatus? Gal kažko per daug ar per mažai? Kaip ir viskas normų ribose, tačiau gal prieš IVF svarbūs kai kurie skaičiukai?
Kelly parašė:
Aš dar labai jaudinausi ir dėl to, kad nepraeina ta panika, o mes čia dar pastot bandom. Ir žinok buvo priepolis vienas kai jau laukiausi. Buvo baisu, kad nepakentų…
Man jau niekas nebepadejo tik vaistai nes ta panika taip uzvaldydavo, kiek esu greitaja kvietus. Namiskiai jau nebereaguodavo net pykdavo, nes vyro nebudavo pas mama name gyvendavau, nes viena namie buti bijojau. Tai vat tie metai laiko man is gyvenimo isbraukti. O dabar dar nevaisingumo isbandymas, iveiksiu ir ji
as ir savitaiga uzsiimu, kartais glostau pilvuka ir kvieciu vaikeli ten apsigyvent. O kartais taip supykstu, kad nieko nebeprasau
Smuke parašė:
Laba diena,
Noriu jūsų patarimo visažinės :). Nuėjau pasidaryti tyrimų 2 c.d., kaip sakė G, ga…
O 2 cd. Skaitosi folikuline faze? taip?
InMic parašė:
O 2 cd. Skaitosi folikuline faze?taip?
Taip
InMic parašė:
Skystinantys skaudus labai? O juos po IVF visad israso?![]()
Nevisi juos raso G visom raso leidziuosi zibor tai tikrai skaudziau negu gonalis pradzioj ir visas pilvas melynas buvo. Dabar jau pramokau tai maciau melyniu
Smuke parašė:
Taip![]()
Manes irgi lauks puokste tyrimu