Bajorina parašė:
Šaldytuve reikia laikyti, prieš leidžiantis apie pusvalandį palaikyti kambario temperatūroj, kartais pamiršdavau ištraukt anksčiau tai 10 min palaikydavau ar mažiau…
O as salta susileidziu Na gal nieko blogo nebus...
Bajorina parašė:
Šaldytuve reikia laikyti, prieš leidžiantis apie pusvalandį palaikyti kambario temperatūroj, kartais pamiršdavau ištraukt anksčiau tai 10 min palaikydavau ar mažiau…
O as salta susileidziu Na gal nieko blogo nebus...
SunMoon parašė:
O as salta susileidziuNa gal nieko blogo nebus...
Aš apie gonal, dėl bemfolos nežinau, bet gal nieko tokio..
april10 parašė:
na tikiuosi viskas bus gerai ? o kaip laikyti gonali? G liepe saldytuve,vaistininke sake kaip tu salta leisies,laikyk kambario temperaturoj,aisku ne ten kur + daugi…
Gydytojas sake,kad tai saldytuvinis vaistas. Veliau ir vaistininke ta pati pakartojo. Man ir sake gydytojas,kad anksciau pusvalandziu isimt,bet as isimdavau kokia 15min anksciau.Nejusdavau leidziantis,kad saltas ar ka.
Jura11 parašė:
Laba norejau paklausti o stambesnem moterim daro ivf? Ar liepia numesti???
Kai kuriose valstybėse man atrodo, kad kompensuojamų nedaro. Lyg uk nedaro kompensuojamų, jei kmi blogas. Kitur daro nesvarbu koks svoris
Just.. parašė:
Jeigu isemet jau is saldytuvo tai atgal nedekit ir laikykit kambary, aisku kad nebutu tiesioginiu saules spinduliu. Man Treisas nei karto nesake laikyti saldytuve n…
Blem,gal neprisidirbau as gryzau, palikau namie ir isdumiau iki vakaro buvo kambario temp, po to, susigriebiau, kad saldytuvinis, ir imeciau i saldytuva
SunMoon parašė:
Blem,gal neprisidirbauas gryzau, palikau namie ir isdumiau iki vakaro buvo kambario temp, po to, susigriebiau, kad saldytuvinis, ir imeciau i saldytuva :h…
Manau nieko tokio nes kaip matau cia kiek zmoniu tiek nuomoniu. Vienom sako butina i saldytuva, man nieko nesake ir leidausi gonali kambario temp, uzaugo gan neblogas derlius
SunMoon parašė:
Blem,gal neprisidirbauas gryzau, palikau namie ir isdumiau iki vakaro buvo kambario temp, po to, susigriebiau, kad saldytuvinis, ir imeciau i saldytuva :h…
Aš iš Kauno į Klp parsiveždavau ne šaldytuve tada įdėdavau į šaldytuvą, viskas ok stimuliavosi puikiai