Simu5 parašė:
Joo, nuvaziavau i priemima kad paziureru, nes stiprus sono skausmas buvo, tai pagulde stebejimui![]()
O tai ka sako? tikiuosi viskas bus gerai🙏🤗
Simu5 parašė:
Joo, nuvaziavau i priemima kad paziureru, nes stiprus sono skausmas buvo, tai pagulde stebejimui![]()
saldainiuke parašė:
Na jinai kai matavo ta puslyte ten rode skaicius 0,43 tai nzn🤷♀️
Echo turi paklaidas. Kokiu echo jus žiūrėjo ir kas? Man vaiką žiūrėdami prieš gimdymą suklydo 500 gr
LaMona parašė:
Echo turi paklaidas. Kokiu echo jus žiūrėjo ir kas? Man vaiką žiūrėdami prieš gimdymą suklydo 500 gr
Oj tai jums tik 500g, o man sake gims 2. 500 nedidesnis, o gimem 3.450 😁😁🤣🤣 dien pries gimdyma echo darytas.. As nezn kaip eiti tikrintis ir nieko nezinoti. Nei kiek savaiciu dbr turi buti, nei kas ten matosi pas ja.. Nu kas per idomus gydytojai. Aisku nesinori veltui vilciu suteikti nu bet kaip cia dbr nesinervinsi, jei info nesuteikia iki galo zmogui, o juk atlikta procedura sudetinga.. Ne kraujo emimas koks 😠
LaMona parašė:
As zinokit tikrai nzn kokiu echo ziurejo dabar isvaziavus bet namie turiu echo nuotraukas tai gal ten kas parasyta bus. O tai jei jus sakot kad normalus dydis cia kodel tada visi sako kad per mazas nesuprantu
saldainiuke parašė:
Mano drauge turejo bedu su pastojimu sake nesivysto vgn ir Santaros siunte laukti kol issivalys ginekologe nenuleido ranku daug medikamentu priskyre ypač prg stipriai kele ir po keliu sav pajudejo ledai ir augina sveika vaikeli
Na as jau nieko nagaliu padaryt jei jau dvi gydytojos ta pati sako as gi visu kliniku nelankysiu tai jau kaip bus taip. Pas mene sake dabartine gydytoja ir taip kad geras prg buvo ir jis nesivyste gerai vistiek. Ji dar snd pasake kad cia toks dydis kaip pragmdzios nestumo 3 savaiciu kokiu🤷♀️
saldainiuke parašė:
Na as jau nieko nagaliu padaryt jei jau dvi gydytojos ta pati sako as gi visu kliniku nelankysiu tai jau kaip bus taip. Pas mene sake dabartine gydytoja ir taip kad…
Niu, jei jums 6 sav po O, tai tuomet jums jau 8 sav.skaitosi. Gal kaip 8sav, tai ir per mažas. Telieka tikėti daktarais, viskas D rankose
saldainiuke parašė:
Arba del zarnyno ( uzkietejusiu viduriu) susidare, arba del isdidejusiu kiausidziu. Visi tyrimai geri, jokio uzdegimo nerodo. Bet va siandien visiskai gerai jauciuosi
Simu5 parašė:
Arba del zarnyno ( uzkietejusiu viduriu) susidare, arba del isdidejusiu kiausidziu. Visi tyrimai geri, jokio uzdegimo nerodo. Bet va siandien visiskai gerai jauciuo…
Tai svarbiausia kad gerai jauciates👍🏼