renn parašė:
Gyd sake kad mazas pagal mano amziu AMH nepamenu db skaiciu...bet tikiuos kad bent 2 gales isodint ..
Tiksliau ne taip paraiau .....isitvirtino ?
renn parašė:
Gyd sake kad mazas pagal mano amziu AMH nepamenu db skaiciu...bet tikiuos kad bent 2 gales isodint ..
Tiksliau ne taip paraiau .....isitvirtino ?
renn parašė:
as vilniuje ..
As pas visockiene bet ji db atostogauja tai punkcija darys luza o ji isidines kaip…
As pas luza lankausi bet visockiene pirmadieni dar apziures mane,o kada punkcija?
renn parašė:
Sveikos😊 jungiuos ir as prie jusu.sest man punkcija labai pergyvenu pas mene tik 6foliai uzaugo😔pas kitas va skaitau ir 32.....neramu man...
Pas mane tik 5 buvo uzauge
DovMat parašė:
As pas luza lankausi bet visockiene pirmadieni dar apziures mane,o kada punkcija?
punkcija sest😥o visociene pirmad jau grysta
liiukaa parašė:
Pas mane tik 5 buvo uzauge![]()
Ir kaip sekesi tau?☺kiek liko iki isodinimo ir kiek isodino keliu paru isodinejai?
renn parašė:
Ir kaip sekesi tau?☺kiek liko iki isodinimo ir kiek isodino keliu paru isodinejai?
Apsivaisino visi penki, du geriausius isodino dvieju dienu, kitus paliko augti, bet neisgyveno jie. Na o is tu dvieju panasu kad pasiliko kazkas augti ir pilvelyje ❤️
renn parašė:
Sveikos😊 jungiuos ir as prie jusu.sest man punkcija labai pergyvenu pas mene tik 6foliai uzaugo😔pas kitas va skaitau ir 32.....neramu man...
Laba. Turejau ir as 6 🙂 2 sodinom (deja neisikabino), 4 uzsaldyti laukia 🙂 taip kad tikrai nepergyvenkit 🙂
liiukaa parašė:
Apsivaisino visi penki, du geriausius isodino dvieju dienu, kitus paliko augti, bet neisgyveno jie. Na o is tu dvieju panasu kad pasiliko kazkas augti ir pilvelyje …
😍dziaugiuos uz tave ir kelinta jau sav po isodinimo?
renn parašė:
punkcija sest😥o visociene pirmad jau grysta
Supratau,viskas bus gerai! 😉