Kaipnora parašė:
As irgi jau prisikirtau bulvyciu ir netik😅, dar nusipirkau moliugu seklu ir ananasa😄. Gal ir kvaila, bet kazkaip noriu sikart isbandyti kt.merginu patarimus😁. Aisku…
Gero pupsejimo🙂Dar gali ir saulegrazas pabandyt man padejo😃
Kaipnora parašė:
As irgi jau prisikirtau bulvyciu ir netik😅, dar nusipirkau moliugu seklu ir ananasa😄. Gal ir kvaila, bet kazkaip noriu sikart isbandyti kt.merginu patarimus😁. Aisku…
JM33 parašė:
Koks iki kaulų smegenų pažįstamas jausmas. Aš iš vis paskutiniu metu nenoriu su niekuo bendraut, nenoriu būt ten kur draugės su vaikais, apie darbą irgi ta pati sit…
As, buvau biuleteni iki 16sav, isejau i darba, ir ivyko nelaime si karta, jei viskas gerai, gulesiu ir gersiu arbata (tai kliniku prof sake) iki kol, pagimdysiub❤️❤️🙏
evelince parašė:
Man taip visus 3 ivf vienoj kiausidej nei vieno folio
Graziai grazu😶 vienas auga sau, snd padidino doze, gal ir kiti pabus, nes antriniu skaiciavo apie 10 😶
JM33 parašė:
Koks iki kaulų smegenų pažįstamas jausmas. Aš iš vis paskutiniu metu nenoriu su niekuo bendraut, nenoriu būt ten kur draugės su vaikais, apie darbą irgi ta pati sit…
Taip, as irgi nenoriu siuo metu su nieko bendrauti, apart seimos ir cia esanciu merginu☺. Nes kiti nesupranta, kogi as taip stresuoju ir kaip isdrisau taip paimt ir mesti darba😂. Mums tokiu metu streso ir taip pakanka ir reikia maksimalios ramybes☺. Laikomes🤗.
evelince parašė:
Aciu, as jas ir taip megstu, tai daugiau pavalgysiu, juk nepakenks😁.
SunMoon parašė:
As, buvau biuleteni iki 16sav, isejau i darba, ir ivyko nelaimesi karta, jei viskas gerai, gulesiu ir gersiu arbata (tai kliniku prof sake) iki kol, pagimdysiub…
Ir teisingai padarysit☺. As irgi sikart rimtai pasiryzau, meciau darba, kuris mane psichologiskai labai sekino. Gailiuosi, kad anksciau tam nepasiryzau, o metus laiko dar prasikankinau. Sekmes jums didziausios
MissG. parašė:
Sveikinimai visoms PUPO! Ramaus laukimo, maziau streso, daugiau poilsio ir pozityvo![]()
Aciu
Klicka parašė:
Ui aš pačioje pradžioje ryt startuoti turėtumeTuriu du dičkius jau noriu pagranduko
Pase metai jau šypsosi, o man juk ne ruduo , bėdų didelių kaip ir n…
Sėkmės ryt, o mm atkeliavo?
SunMoon parašė:
Yra tik 2pavedimu kodai. Uz 6men ir 12men. Tad jums spresti, uz kuri laikotarpi pervesite
O jie patys kreipiasi, atsiunčia sąskaitą ar paskambina?