onnellisuus parašė:
Ji yra tik viena vilniuje :).
Supratau😊 kodel galvojau, kad ne viena😄🙈
onnellisuus parašė:
Ji yra tik viena vilniuje :).
Supratau😊 kodel galvojau, kad ne viena😄🙈
I_believe parašė:
Aciu!!❤️ Na as prg tai seksiu geromedoj, o jau hcg priduosiu kaip prase pas juos😄 teks pazaisti su savo kantrybe😂🙈
Tai manau jei paskambinsit jiems ir pranesit kad nusprendet kitur pasidaryt, nieko nebus blogo 😉
Spurguspurga parašė:
Kada jums sekanti vizita paskyre?
Vizitas ryt. Pagaliau tiksliai suzinosiu kada punkcija, labai laukiu 👏☺️
O jum ketvirtadieni, taip? Kaip savijauta?
element parašė:
Vizitas ryt. Pagaliau tiksliai suzinosiu kada punkcija, labai laukiu 👏☺️
O jum ketvirtadieni, taip? Kaip savijauta?
Man va tuoj viZitas ir suzinosiu kada sekantis kartas na kolkas nieko savijauta tik toks jausmas ir vaizdas kad pilvas ir liemuo issipute praplateja,ar gali but nuo situ stimuliantu??o kaip jus? Ka echo parode?viskas pagal plana?
MissG. parašė:
Tai manau jei paskambinsit jiems ir pranesit kad nusprendet kitur pasidaryt, nieko nebus blogo 😉
As kazkaip toks zmogus, kad labai nemegstu taip daryt😄 tipo ale susitariau jau tai viskas ir turiu vaziuot😄🙈
Spurguspurga parašė:
Man va tuoj viZitas ir suzinosiu kada sekantis kartasna kolkas nieko savijauta tik toks jausmas ir vaizdas kad pilvas ir liemuo issipute praplateja,ar gali but n…
Papasakokit ka suzinosit, idomu kai beveik vienodai einam
Nuo tu vaistu manau visko gali buti... Man turbut pati sunkiausia stimuliacija is visu kiek esu turejus, jau laukiu kol viskas pasibaigs. Skaudus pilvas is po vakarykscio cetrotide, bet bent guzo neber siaip galvos skausmai trecia diena puola, bendra savijauta irgi nenaturali tokia
echo viskas ok 👌 o jum?
I_believe parašė:
As kazkaip toks zmogus, kad labai nemegstu taip daryt😄 tipo ale susitariau jau tai viskas ir turiu vaziuot😄🙈
Mano vyro kopija😂😂😂
jova11 parašė:
Mano vyro kopija😂😂😂
😂😂😂😂 jis mane suprastu😄😄