SunMoon parašė:
Tikrai nebus per stora. As ir bijojau (mano 12buvo) ir kiek domejaus, visu tokia panasi gleivine buvo, tokiu metu.
Nuosirdziai dekoju uz atsakyma ;)
SunMoon parašė:
Tikrai nebus per stora. As ir bijojau (mano 12buvo) ir kiek domejaus, visu tokia panasi gleivine buvo, tokiu metu.
Nuosirdziai dekoju uz atsakyma ;)
Avei parašė:
Paziuresim ar man pataike:). Sake punkcija lapkricio 20d.
Na man nepataike punkcijos datos, sian F nukele viena diena punkcija. Turejo but 20d, o bus 21d. (Buvo cia diskusija, kam pataiko, kam ne )
element parašė:
As pas Graziene, Klaipedoj.
Nesukit jus galvos su tuo pabraizymu,uzsieni jo niekas nedaro ir tikrai nemaziau pastoja.
SunMoon parašė:
Kaip ir del embrio glue, vienos klinikos naudoja, kitos ne
Embrio glue visos klinokos beveik turi,tik nevisos naudoja,bet va pabraizymo niekas nedaro kitose salyse,tai del to keista man
SunMoon parašė:
Neturit, savo gydytojo numerio? Kuri stimuliacijos diena?
Kaip suprantu prasidejo menesines, nes kaip ir turejau susirgti siomis dienomis, o stimuliacijos paskutine diena bus rytoj, o po to laukia punkcija.
Sunmoon tu rasei, kad tave stimuliavo 11 dienu, o koks tavo naturalus ciklas buvo? Turiu omeny kiek dienu.
Man gausis 12 dienu, bet kai pagalvoju, kad mano naturaliam cikle tai 11-12c d ovuliacija jau vyksta, o dabar punkcija tik bus 15 ciklo diena.
Ai dabar pasiziurejau mano AMH pries metus buvo 0,86, o liepa 1,58 ( vartojau papildus), pries tai kazka sumaisiau ir rasiau, kad virs 2😁
neonila parašė:
Sunmoon tu rasei, kad tave stimuliavo 11 dienu, o koks tavo naturalus ciklas buvo? Turiu omeny kiek dienu.
Bet va pasiziurejau ankstesnius protokolus punkcija abu kartus buvo 14 cd, dabar 15, tai tik viena diena skiriasi.
neonila parašė:
Spurgusspurga mes su jumis bendrazyges;) man antradieni punkcija, jums kiek pamenu treciadieni turetu buti.
Nu as tikiuosi man jos dar labiau neatkels.Manau neturetu.Pirmadieni vizitas
lucky2 parašė:
Kaip suprantu prasidejo menesines, nes kaip ir turejau susirgti siomis dienomis, o stimuliacijos paskutine diena bus rytoj, o po to laukia punkcija.
Kaip taip gali buti nesuprantu. Jei neturite gydytojos numerio parasykit cia pas ka gydytoties. Gal kitos merginos tutes. Arba pabandykit googlei paieskoti el. Pasta gal rasit gydytojos, parasykit, gal perskaitys dar siandien.
lucky2 parašė:
Nesupratau, tai kuria cd jus stimuliuoti pradejo? Susirgti jus turit, tik po punkcijos 14d praejus o ne dabar