sonatasonata parašė:
Merginos nesulaukus antru mm po nesekmingo IVF, pasidariau NT jie buvo teigiami... Ir šiandien kraujas patvirtino mano nėštumą. Tikekite stebuklais... Mes 7 metus l…
Kaip sveikinu!!! Nerealios žinios, labai už jus džiaugiuos
sonatasonata parašė:
Merginos nesulaukus antru mm po nesekmingo IVF, pasidariau NT jie buvo teigiami... Ir šiandien kraujas patvirtino mano nėštumą. Tikekite stebuklais... Mes 7 metus l…
Kaip sveikinu!!! Nerealios žinios, labai už jus džiaugiuos
sonatasonata parašė:
Wow,sveikinimai!!!!
Spurguspurga parašė:
14ovitreli ? Kazka supainiojai man regis .Kiek pamenu 19 sodino blastukus.o Po ovitrelio juk po 36 val ovuliacija?
As tik domiuosi,noriu pabandyti naturaliam cikle FET bet kita menesi,siandien 11CD,buvau pas gine,sake folis dominuojantis yra 16mm, parasiau savo gydytojai jin pasake kartoti echo pirmadienu t.y. 14CD
Spurguspurga parašė:
14ovitreli ? Kazka supainiojai man regis .Kiek pamenu 19 sodino blastukus.o Po ovitrelio juk po 36 val ovuliacija?
Omg is skubejimo parasiau kokiom dienom vykau o ne ciklo dienas zodziu apziura yra 9,12,cd ovitrelis 14cd sodinimas 21cd.
sonatasonata parašė:
sveikinimai!! ♥️
bet tai kaip taip imanoma? 😲 hcg nieko nerode? ar tik viena karta ji daret? testai irgi nerode? 🤔
sonatasonata parašė:
Nuosirdus sveikinimai!!!😊 koks hcg buvo?
sonatasonata parašė:
Nuostabu! Sveikinu! Kad tik ir toliau viskas gerai!
Lyja parašė:
sveikinimai!! ♥️
bet tai kaip taip imanoma? 😲 hcg nieko nerode? ar tik viena karta ji daret? testai…
Po pagalbinio hcg buvo 1,62 vasario 3 d. - nepastojau. Nutraukus vaistų vartojima vasario 6 d. prasidėjo mm. O kovo 1 d. Jau turėjo prasidėti sekantis ciklas ir jis neprasidėjo. NT teigiamas.
Sweet parašė:
Nuosirdus sveikinimai!!!😊 koks hcg buvo?
Medicoj darytas sian hcg 771,3 rašo 2-4 sav.
sonatasonata parašė:
Medicoj darytas sian hcg 771,3 rašo 2-4 sav.
Sveikinimai!!!