Austeja_ parašė:
Tai jums taip sakė dėl jauno amžiausjaunoms nenori kelti daug dėl didelės tikimybės, kad visi ir įsitvirtins.
Turbūt ne taip suprato 😊
Austeja_ parašė:
Tai jums taip sakė dėl jauno amžiausjaunoms nenori kelti daug dėl didelės tikimybės, kad visi ir įsitvirtins.
Turbūt ne taip suprato 😊
Milikan parašė:
O mums pasakė, kad dėl mano amžiaus jau reik labai gerai apgalvoti, ar tikrai norim sodinti du ... supratau tikrai teisingai, nes sakoma buvo tiesiai šviesiai be už…
Tai jus visiškai kitaip supratot, nes ir mum sako dėl jūsų amžiaus nepatariu sodint du. Sakau kodel, nes jūs jauni ir užteks vieno. Tai jums jaiciu sake ta pati tik jis kitaip supratote🙂
Drugele123 parašė:
Sveikimai❤️priminkit savo istorija?
Butinai priminsiu kai pamatysiu augancius skaiciukus aciu ❤
AsRasAs parašė:
Sveikos, man trečiadienį punkcija. Gal galite pasidalinti patirtimis po kiek laiko išleidžia namo, t.y. po kiek valandu nuo pačios punkcijos? Ar gerai jautėtes po j…
Santarose pas G maždaug po 40 min po punkcijos jau judėjom namo aš abu kartus jaučiausi gerai. Išsedėsit, tik bevairuokit pati, tai būtų neatsakinga. Sėkmės!
Tiina parašė:
Merginos ar 11dpi 42hcg yra geras ar nieko nesitiket? 😭
mano 11dpi hcg buvo 35. tai manau jums viskas gerai! ziurekit kaip kils.
man dabar 25dpi, sia savaite bandysiu hcg kartot, bet testa dariausi siandien, vis dar teigiamas, tai lengviau atsikvepiau
Milikan parašė:
O mums pasakė, kad dėl mano amžiaus jau reik labai gerai apgalvoti, ar tikrai norim sodinti du ... supratau tikrai teisingai, nes sakoma buvo tiesiai šviesiai be už…
Vyresnems kaip tik sodina du ar net 3;) Ne taip supratot
Coliuke555 parašė:
Merginos, kur Vilniuje darotes HCG, PRG. Ar atsakymai ta pacia diena buna? Man HCG diena gaunasi sestadienis, tai mastau gal geriau pasidaryti penktadieni![]()
Sestadieni abejoju kad dirbs labaratorijos,darikit penktadieni. Synlab daro ir Anteja. Ryte priduodi , po pietu atsakimas.
Austeja_ parašė:
Santarose pas G maždaug po 40 min po punkcijos jau judėjom namoaš abu kartus jaučiausi gerai. Išsedėsit, tik bevairuokit pati, tai būtų neatsakinga. Sėkmės!…
Ačiū! 😊