Sanvika parašė:
Aš lankausi Lv. Tai 48h prieš punkciją reikės daryt🙄
Sveiki,
Kokioje klinikoje lankotes? Man birzeli atliks histeroskopija, bet apie testa nieko nesake...gal cia tik pries punkcija ir nevisos klinikos to reikalauja
Sanvika parašė:
Aš lankausi Lv. Tai 48h prieš punkciją reikės daryt🙄
Sveiki,
Kokioje klinikoje lankotes? Man birzeli atliks histeroskopija, bet apie testa nieko nesake...gal cia tik pries punkcija ir nevisos klinikos to reikalauja
Miracolo parašė:
Sveiki,
Kokioje klinikoje lankotes? Man birzeli atliks histeroskopija, bet apie testa niek…
Man birželio 1d bus atliekama histeroskopija, tai sake, jog testas turi buti atliktas. Lankausi egv ryga
Svajune91 parašė:
Jau turiu paskirtą įsodinimo datą 5-27, daromės fet🥰✨ su nekantrumu laukiu🤗
Sėkmės didžiausios! Kur pas ką darotės?
Eglelita parašė:
Sėkmės didžiausios! Kur pas ką darotės?![]()
VK, pas Luza🌿🤗
vanil@ parašė:
Man birželio 1d bus atliekama histeroskopija, tai sake, jog testas turi buti atliktas. Lankausi egv ryga
Man birzelio 4 ivf riga, bet apie testa nieko nesake.
Gal ten nereikalauja.
Milikan parašė:
Aš visiškoje sumaištyje, galvojau, kad jau prasideda mmm šiandien, truputį sutepliojo ryte - ir dabar švaru visą dieną ... tai tada sekmadienį būčiau pradėjus geria…
As susirgote?
Sau_lu_te_ parašė:
As susirgote?
Nuo ryto vėl tepa. Tikėjausi, kad po nakties normaliai pradėsiu kraujuoti, bet kažkokia nesąmonė vyksta. Dabar nė nežinosiu kada užskaityt tą 1- ą CD
O kaip jūsiškės mmm,parėjo normaliai?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-38