2020.07.05 00:11 (prieš 6 mėn.)
Man irgi ne karto nedarytas AMH, proceduras atlieku IVFRiga. Kiti tyrimai atlikti skersai ir išilgai. IVF stimuliavo nuo antros dienos ir tada ispunktavo 13, o dabar per antrą stimuliuota fet nuo 5 ciklo dienos uzauginu po 4-5 folius, bet nežinau ar cia gonalis prisideda prie skaičiaus, nes 4 ciklo diena per abu ciklus fiksavo 2 folius vienoj, 3 kitoj kiaušidej.
Kas liečia nesivystancius ir negimdinius, tai jų turejau absciai - 3 negimdiniai, per viena is ju netekau dešinio kiausintakio ir anot gydytojos vos issaugojau gyvybe, nes kenciau skausmus ko gero ne pilna savaite ir is klp atvykus i susirinkimą nualpau is skausmo. Atsipaipaliojusi jauciausi puikiai ir prašiau atšaukti greitaja. Kalbinau kolege vykti i nauja tinklo parduotuve pasisemti idėjų. Kolegos neatlyzo ir greituke mane apziurejo. Greitai buvau nuvežta i ligoninę ir gydytojai mane norejo operuoti, o as prasčiausi namo i Klaipėdą, nes sūnus grįžęs is mokyklos būtų likes vienas ir pamenu gydytojos šalta dušą, kad kobgero jei isvaziuosiu, gyva Kauno nepasieksiu, nes pilvo ertmė pilna kraujo ir isivaizduojat bandžiau aiškinti, kad puikiai jaučiuosi ir ji paaiškino, kad kraujas ir toliau teka i pilvo ertme, bet jauciuos gerai, nes jis krešėja ir siek tiek uzspaudzia kraujagysle, todel skausmo nebejaučiu. Turėjau ir 2 nesivystancius 9 savaite sustodavo, tad esu turejus ir 4 gimdos abrazijas: 1 po gimdymo, nes nenuatodama kraujavau, 2 del nesivystanciu, dar viena del gausaus nenustojancio mėnesinių kraujavimo. Po visos šios istorijos sugebėjau pastoti per 1 ivf, tiesa su fet nesiseka. Bet esme to ka as norejau pasakyti, kad moteris yra stebuklas, kuros sugeba kas mėnesį atsinaujinti ir vel stoti i kovą, kad bevalybe procedūrų ir intervencijų nebūtinai atima galimybe pastoti. Kiekvienas nelaimingas kartas smogia i pasirdzius, bet atsistoji ir judi pirmyn. Man dabar sunkiausia yra tai, kad procedūros atliekamos vienur, stebejimas kitur. Ir stebincios gydytojos nesibodi kritikuoti, dvejoti gydytojos veiksmais ir nori nenori tai ismusa is vėžiu. Esu gal netiline nare ir tuom, kad jau turiu 2 vaikelius, 17 sūnų, naturalaus pastojimo ir ivf beveik 3 metu dukryte. Nervina ir komentarai, juk nieko tokio jei nepastosi, juk 2 vaikus turi... Taip turiu, bet visas pastangas dedu, mad turėčiau ju daugiau. Pati esu is 5 vaiku, tiekos gal man ir nereikia, bet galiu islaikyti ir žmonėmis užauginti daugiau, tai kodėl turėčiau nebebandyti.