Revera parašė:
Jooli, deraramos,ar testuositės iki hcg?aš neištvėriau
![]()
Ir ka parode? kada hcg diena jum? As kenciu, neturiu ir neperku testu
Revera parašė:
![]()
Ir ka parode? kada hcg diena jum? As kenciu, neturiu ir neperku testu
Vikaledi parašė:
Aš juoko formoj ir "mediciniškai " senute skaitau su kaip G sako ,pastojau ir gimdžiau 38![]()
Yra nemažai moterų ir virš 40 taip kad mediciniškai jūs vidutinio amžiaus :))
Milikė parašė:
Kodėl? Jei gerai jautiesi, tikrai galima vairuoti. Po abiejų punkcijų nesijaučiau apsvaigusi, tik pilvo apačios diskomfortas. Aš aišku nevairavau, vyras šalia buvo.…
Nerekomenduoja, o IVF riga ir neleidžia pačioms vairuoti po narkozes nes reakcija ne ta, gali ir galva susvaigti, gali ir silpna pasidaryti nes baltymai prarasti.. zodziu nors jautiesi neblogai (aš ir į darbą iš karto eidavau), vairavimas yra per didele rizika
deraramos parašė:
Ir ka parode?kada hcg diena jum? As kenciu, neturiu ir neperku testu
![]()
Teigiamą hcg trečiadienį
Soliamio parašė:
Sveikos, vakar pries miega pamirsau Utrogestana200 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ka daryti tokiu atveju? Info lapelyje neradau informacijos apie tai. 🤯…
Toliau vartoti kaip iprasta.
Revera parašė:
Teigiamąhcg trečiadienį
Parodykit testa o kelinta dpi jum? Kaip siaip kokie pojuciai, gal jautetes nescia? As vakar tookia apspangus mieguista buvau, kad vyrui sakiau jau man testo net nereikia..
Dar pilvo apacia pamaudzia vis.. Bet aisku cia gali buti tik prg poveikis
kisutis parašė:
Kokį vit D gėrėte ir kokį geležies preparatą vartojote? Pas mane pastoviai feritino atsargos žemos, bet sunkiai pakyla, kažkada tik tardyferon padėjo..
Pas mane tas pat du gelezim ,dabar vaistinej patare smart hit ferum,o vitaminas D 4 ampuolytes yra geriamos kas savaite,kas menesi po viena,ten individualiai pagal poreikius,veliau parasysiu pavadinima
Revera parašė:
![]()
As bijau 🙈nusivilti,man 13 diena hcg
deraramos parašė:
Parodykit testao kelinta dpi jum? Kaip siaip kokie pojuciai, gal jautetes nescia? As vakar tookia apspangus mieguista buvau, kad vyrui sakiau jau man testo …
Man irgi idomu,ar yra kokie pojuciai?
Man ispustas pilvas,kazkur padilgcioja,o vakarop pliesia nugara,krutine kai prilieciu spenelius jautroki,ryte vel be pozymiu,keista kazkaip...kaip jums ?