Guave parašė:
Super. Musu panasus rezultatai buvopavyks ir dar broliukams ir sesutems liks!
Reikės broliukų ir sesučių. Labai norim didelės šeimos 😍
Guave parašė:
Super. Musu panasus rezultatai buvopavyks ir dar broliukams ir sesutems liks!
Reikės broliukų ir sesučių. Labai norim didelės šeimos 😍
Zooja parašė:
Sulaukiau skambučio iš nw. Iš 21 apsivaisino 17 😊😊 vyras džiaugiasi ir siūlosi apvaisintojo paslaugas 🙈🙈🙈 sakė jei ką kreiptis 😁😁😁😁😁…
Oho. Labai gerai, sveikinu su puikia pradžia
Jums taikė kokį ICSI? Ar leido mėgintuvėlyje patiems vaisintis?
Milikė parašė:
Oho. Labai gerai, sveikinu su puikia pradžia![]()
Jums taikė kokį ICSI? Ar leido mėgintuvėlyje patiems vaisintis?
Leido paties vaisintis, nes spermos kokybė buvo labai gera. 😊
Zooja parašė:
Leido paties vaisintis, nes spermos kokybė buvo labai gera. 😊
Tada išvis super
SunMoon parašė:
Nepradeciau stimuliacijos,be echo apziuros 2cd. Jei cistu neturejot,nereiskia,kad negaletu atsirasti.
Sveiki, paklausiau Jūsų patarimo, ačiū! Aišku MM pradžia išpuolė kaip tik šeštadienį, kai mano klinika nedirbo, bet pavyko patekti kitur, apžiūrėjo viskas ok. Ant tiek nuramino, be streso ryt pradėsiu simuliaciją ir laikysiu kumščius
ideval parašė:
Sveiki, paklausiau Jūsų patarimo, ačiū! Aišku MM pradžia išpuolė kaip tik šeštadienį, kai mano klinika nedirbo, bet pavyko patekti kitur, apžiūrėjo viskas ok. Ant t…
Puiku, dabar ramiai galit auginti derliu 🌷 sekmes 🙏
AsEsuCia parašė:
Man dar šiam FET cikle imunoslopinančius paskyrė R. Žiobakaspirmas ivf buvo be jų
![]()
Laba diena, o jus ka butent tyretes kad paskyre siuos vaistus?
Zooja parašė:
Sulaukiau skambučio iš nw. Iš 21 apsivaisino 17 😊😊 vyras džiaugiasi ir siūlosi apvaisintojo paslaugas 🙈🙈🙈 sakė jei ką kreiptis 😁😁😁😁😁…
Sveikinimai 🤗oi tas vyras😁
Laima101 parašė:
Laba diena, o jus ka butent tyretes kad paskyre siuos vaistus?
Nu as prašiau kad šiuos vaistus man duotu, nes turiu astma,stipias alergijas ir pasikartojančius biocheminius. Ai ir mano organizmas gamina antikunius prieš vyro sperma. Pasidariau dar ana, anka, lge, lgA, lgm, lgg, atpo, crb (bet pastarųjų atsakymu dar laukiu)
Sveikos,
įsiterpsiu ir aš. Šiandien 10 stimuliacijos diena, pasirodžiau pas gydytoją, tai nusprendė dar po nedidelę dozę Gonalio palaikyt iki pirmadienio. Punkciją numato trečiadieniui. Lankausi pas G, tik šiandien buvo kita gydytoja. Pilvas toks jausmas kad tuoj sprogs, viską tempia, nors neskauda. Kiek supratau folikulų šiandien suskaičiavo arti 30, tik tiek kad vos pora 18 mm, o dauguma ~14 mm, tai nusprendė leisti jiems truputį paaugt. Gydytoja kaip ir leptelėjo, kad kadangi jų tiek daug, gali grėsti hyperstimuliacija. Ar yra kuriai taip nutikę? Ar čia per anksti panikuoju?