Gal kam Fraxiparine 2850 10vnt reikia?
Galioja 2022.12. 25e

Burbulas000 parašė:
Sveikos,
Esu naujokė. Planuojame ivf, iš klinikos gavome gausybę popierių ir kol juos sutva…
Paprastai issaukia progesteronu. Gydytojai echoskopo kontroleje mato, kaip tuo metu atrodo kiausides, gimdos gleivine, stimuliacija del to ir pradedama dar per menesines, imituojama tai, kas vyksta naturaliai, bet tik didesniais kiekiais. Jusu atveju pasakyciau klinikai kaip pas jus viskas vyksta ir sudelios jums stimuliacija issauke anksciau menesines.
Laima101 parašė:
Sveikos, norejau paklausti ar buvo kuriai po ivf kad ciklas sutriktu man pirma menesi velavo savaite galvojau gal po vaistu cia taip, dabar antras menuo nesusergu 4…
Gali būti, kad jūsų ciklas pailgės ar sutrumpės po IVF ir taip ir liks. Dėl to tikrai nereikia jaudintis. Gali būti ir laikinas pasislinkimas.
Vanille_ parašė:
Merginos, kada daugmaz dingsta nestumo simptomai nutraukus prg? Krutine jautri, mieguistumas didziulis, apetito ner..
Kad prg man nekėlė nėštumo simptomų nėkart. Ir krūtinė nebuvo jautri. O mieguistumas - irgi neatkreipiau dėmesio, kai gerdavau utrogestaną - svaigo galva, bet ne mieguistumas tai buvo.
Vilties_trupinėlis parašė:
Merginos gal kam reikia OVABOOST? Turiu pilnus 2 buteliukus.
Man reikėtų
Keistas klausimas iškilo man. Gal kuri vartodama Utrogestaną ar kitą dedamą PRG pastebėjote, kad kartais pavyksta jį gan giliai ir lengvai įdidėti, o kartais atrodo viskas taip žemai nusileidę, kad vos keli cm ten...?
Stebiu šitą jau kokias dvi sav.ir nesuprantu, ką tai reiškia, nuo ko priklauso. Šiek tiek ir neramina net.
Milikė parašė:
Keistas klausimas iškilo man. Gal kuri vartodama Utrogestaną ar kitą dedamą PRG pastebėjote, kad kartais pavyksta jį gan giliai ir lengvai įdidėti, o kartais atrod…
Man tai visada buvo kaklelis aukstai dedantis prg, nepastebejau, kad butu zemai
Guave parašė:
Man tai visada buvo kaklelis aukstai dedantis prg, nepastebejau, kad butu zemai![]()
Vat klausimas tada, dėl ko pas mane jis tai nusileidžia, tai pakyla
Milikė parašė:
Keistas klausimas iškilo man. Gal kuri vartodama Utrogestaną ar kitą dedamą PRG pastebėjote, kad kartais pavyksta jį gan giliai ir lengvai įdidėti, o kartais atrod…
Man pastojus labai pasijaute skirtumas isideti ultrogestan, lyginant su ankstesniais kartais, kai nestumo nebuvo, arba iki implantacijos 🤷♀️
Irvutė parašė:
Man pastojus labai pasijaute skirtumas isideti ultrogestan, lyginant su ankstesniais kartais, kai nestumo nebuvo, arba iki implantacijos 🤷♀️
O kokį būtent pokytį pajutai?