Deize90 parašė:
O kokius vaistus vartojote po IVF?
Prednizolona×2, crinone×2, prolutex×1, estrofem×3, aspirina×1. Turiu autoimuninį tiroiditą...
Deize90 parašė:
O kokius vaistus vartojote po IVF?
Prednizolona×2, crinone×2, prolutex×1, estrofem×3, aspirina×1. Turiu autoimuninį tiroiditą...
ideval parašė:
Sveikos, merginos.
Noriu pasiteirauti dėl "pojūčių" per stimuliacijas. Vakar buvo pirma stimuliacijų …
Man per etimuliacijas nebuvo iš viso jokių neigiamų pojūčių... jūsų vietoje jei tikrai labai blogi pojūčiai kamuoja patarčiau su gydytoja
AsEsuCia parašė:
35-50proc kad pavyks is pirko karo. Northway suminis sėkmės procentas 77proc. Tad tikrai nereikia nuleisti nosies. O tikrai siuryciu imuninis pasidaryti. Man kibima…
Mes Northway nenorime rinktis, dėl ten dirbančios giminaitės, kuri vargu ar nulaikytų liežuvį... Nes vyro giminė šiuo klausimu yra labai nesupratinga, todėl nenorime ir pasakotis🤔 o kokie imuniniai tyrimai būtų jūsų nuomone? Ar prednizolono užtenka tokiu atveju? Nes jį abu ivf ir fet naudojau...
ideval parašė:
Sveikos, merginos.
Noriu pasiteirauti dėl "pojūčių" per stimuliacijas. Vakar buvo pirma stimuliacijų …
Taip pat neturėjau jokių ypatingų pojūčių. Gal labai įsijautrinot ir į viską įsijaučiat? Kai priauga daug folikulų - normalu jausti kiaušidžių tempimą,bet tai tikrai ne po pirmos ir net ne po penktos dozės.
Pergalė parašė:
Sveikos .. as siek tiek pasimetus.. vienu zodziu vyro problemos. Is kart siule ivf apie iui net nekalbejo. Na ok reikejo laiko paziruosti psichologiskai. Pasiruosem…
Tai norma. Pabraižymas apie 10-15 sekundžių. Galite išgerti paracetamolio nuo skausmo prieš procedūrą, turėkit ir įklotą, nes vėliau gali šiek tiek tepti. Abu kartus grįžau į darbą. Man pabraižymai buvo nemalonūs - tarsi ūmus mėnesinių skausmas.
Mamuleika parašė:
Gavau kraujo tyrimą, skaiciukai 185 ar normalūs kaip 10diena po įkėlimo? Ne per mažai?
Geras,mano 10dpi buvo 81
Sweet parašė:
Geras,mano 10dpi buvo 81![]()
Katik paskambino daktarė, pakonsultavo sakė viskas puiku, užrašė kitą savaitę ekoskopui😊
ideval parašė:
Sveikos, merginos.
Man pradėjo jaustis nuo 2 dienos. Toks tempimo/spaudimo jausmas. Nuo ov stabdančiu leidomo man ir išskyru dar padaugėjo, tiek kad nebeįmanoma be įkloto. Bet mano pūslė chroninė, rad betkoks judesys šlapimo ar lyt.sustemoje nan labai jaučiasi... Jis stiprêja su foliu augimu. Leiduos jau 8 dienas tai šian suskaićiavo apie 21 foli nuo 10 iki 16mm ir tas diskomfortas pilve tikrai jaučiadi. Gydytojo klausiau sake lb jad jauti, reiškias auga. Blogiau būtų jei nejaustum nieko.
Mamuleika parašė:
Gavau kraujo tyrimą, skaiciukai 185 ar normalūs kaip 10diena po įkėlimo? Ne per mažai?
Pas kiekvieną individualūs skaičiukai. Tik pas kai kurias labai aukšti būna. Šiaip svarbiau ar dvigubėja kas dvi dienas, bet čia vėl nebūtina sekti, galima ramiai palaukti echoskopo 🤗
Orli parašė:
Kad ir kaip gaila, tačiau atėjo kraujo atsakymas 4,9. Manau, kad tai Ovitreles likutis🙈 IUI darytas 23 d. Ovitrelis leistas 22 d.
Ar kartojot hcg?