SauleDanguje parašė:
Sveiki, o į genetikus kreipėtės? Jei pas Jus buvo net keli kibimai natūraliai, pastoti Jūs juk galite.
Pas genetikus buvom 😊
Viskas gerai. Tyrė kraujus mūsų abiejų su vyru. Tyrimai geri.
SauleDanguje parašė:
Sveiki, o į genetikus kreipėtės? Jei pas Jus buvo net keli kibimai natūraliai, pastoti Jūs juk galite.
Pas genetikus buvom 😊
Viskas gerai. Tyrė kraujus mūsų abiejų su vyru. Tyrimai geri.
Agnė 1 parašė:
Kas liečia drulyte dėl tyrimų ir pan. Neturiu priekaištų tik visa kita man nepatiko..bet sakau čia mano nuomonė.
Na taip, kiekvienam skirtingai, man VK išvis nepatiko, todėl net nesinori ten gristi. Vienoms gerai kitoms ne. Reikia matyt atrasti savo gydytoją 😊
Agnė 1 parašė:
Drulytei ir Hoslman tiko ką pamatė nuotraukose. O va dabartiniais gydytojai Sąlygienei ne jei nepatiko kaip per vieną pusę teka, silpnesnis tekėjimas buvo, tai ji m…
Pratekamuma man dare, bet as turiu omenyje histeraskopija gimdos nuotraukos nesiule is vidaus pasidaryti
SunMoon parašė:
Viska vartojat,tada kada reikia. Gydytojas, prasiplaus kiek jam trukdys. O be prg buti,juk negalit
Olimpiada parašė:
Merginos, turiu kvailą klausimą man po punkcijos skyrė progesteroną ryte ir vakare, ar turiu dėtis ir prieš įkėlimą kuris vyks ryte. Kokios Jūsų patirtys?…
Manęs paprašė prieš vizitus dėtis į išangę
V.P. parašė:
Sveikos,
Stebiu šią temą jau kuris mėnuo, nes mums su vyrų visgi nepavyksta natūraliai past…
O ką gydytoja sako dėl jūsų planų? Nesiūlo dar kokių tyrimų pasidaryt, kad ir spermogramos? Kada buvo paskutinis kibimas ir kuriam laike abu nystojo vystytis? Dėl pačios IUI tai net nėra ką ir pasakot, tai tikrai labai paprasta procedūra, stimuliuotam ar natūraliam cikle besidarytumėt. Apžiūra 2-5 dieną (per mm), geriami arba leidžiami vaistai (stimuliuojant), ovitrelle ir 36 val. po jo pati procedūra. Viskas. Ramus laukimas 2 savaites.
Laima101 parašė:
Pratekamuma man dare, bet as turiu omenyje histeraskopija gimdos nuotraukos nesiule is vidaus pasidaryti
Drulyte ne. Šitą man darė kartu su cistu valymu bet jau gydytoją Sąlygiene 😊
Austeja_ parašė:
O ką gydytoja sako dėl jūsų planų? Nesiūlo dar kokių tyrimų pasidaryt, kad ir spermogramos? Kada buvo paskutinis kibimas ir kuriam laike abu nystojo vystytis? Dėl p…
Visi tyrimai mums jau su vyru atlikti, ir spermograma, ir harmoniniai, ir AMH, kuris mano yra mažas, nes Lūža jau tada sakė, kad galimas tik pagalbinis, bet jei norite, dar galite pabandyti ir kitas alternatyvas.
Kibinai buvo 2018 m. vasario men. ir 2019 m. vasario men. nustojo vystytis apie 6 sav.
Pergalė parašė:
Merginos, o kaipjus nepanikuojate kas dar tik planuoja ivf, (man nuo kito ciklo jau pradzia..) su ta korona kad bus viskas sustabdyta? Vis skaitau naujienas ir baim…
Jeigu jau pradėsite procesą jį ir pabaigsite nusiteikite pozityviai
Olimpiada parašė:
Jeigu jau pradėsite procesą jį ir pabaigsitenusiteikite pozityviai
![]()
O jei padarai pabraižyma čia skaitosi pradėtas procesas? Ar pradėtas procesas kai pradedi leistis vaistus?