SunMoon parašė:
Kur daret,kad tokie puikus blastukai?
Dariausi Vaisingumo klinikoi, na dėl skaičių tai ryt skambinsiuos gydytojai ir paklausiu, nes kosultuosiuos dėl gautų rezultatų progesterono
SunMoon parašė:
Kur daret,kad tokie puikus blastukai?
Dariausi Vaisingumo klinikoi, na dėl skaičių tai ryt skambinsiuos gydytojai ir paklausiu, nes kosultuosiuos dėl gautų rezultatų progesterono
SunMoon parašė:
Ir 2AA+3AB yra puikus 🙏
tai tas skaičius tik dydį ir reiškia, iš 2 užauga 5 ir 6 tik laiko reikia tam daugiau
Laputė1 parašė:
Na jei tikrai 5 ir 6 čia tobuli būtųlabiau tikėčiau kad vis gi teisingai parašė 2AA ir 3AB
O pas mane lyg ir 4aa jei gerai pamenu
žiogelisss parašė:
Įdomumui pasidariau prg tyrimą. Vakar buvo 6 dpį. Kaip manot, ar 38.10 normalu, ne per mažai?![]()
Mazokas as jūsų vietoje leidžiama paprasčiau
Laurinkė parašė:
Jums taip didžiausios sėkmės ❤️
Na man gydytoja irgi sakė, kad tyrimą darytis po 10 dienų, bet mano numatoma mmm d…
Gali būti, kad ir aš neislauksiu bet per ivf su nėštumo testais buvo tiek streso, kad žiauriu buvo.. Svarbu jei darysite testą, nesidaryt per anksti 👌
žiogelisss parašė:
Įdomumui pasidariau prg tyrimą. Vakar buvo 6 dpį. Kaip manot, ar 38.10 normalu, ne per mažai?![]()
O ką ir kiek vartojat?
Laputė1 parašė:
Merginos, kurios buvo pas Serapiną, jis tik InMedica kuri prie santarų vilniuje priima?
Taip labai rekomenduoju, fainos tos žolelių tinkturos, kai jas vartojau buvo stiprus sveikatos pagerėjimas.
žiogelisss parašė:
Kokie vienetai?
AsEsuCia parašė:
Gali būti, kad ir aš neislauksiubet per ivf su nėštumo testais buvo tiek streso, kad žiauriu buvo.. Svarbu jei darysite testą, nesidaryt per anksti 👌
Esu dariusi jau 3 ivf, tai pavykdavo išlaukti iki reikiamos dienos, na o šis kartas paskutinis tai ir nekantrumas didesnis 😀