Aushriuks parašė:
Sveikos, merginosPradėjom ir mes su vyru žingsniuot IVF keliu. Ir iškilo klausimėlis - gal ir keistai jis čia nuskambės, bet atsakymo neradau, nors begalę info …
Sveika prisijungus!
Kur ir paa koki gydytoja darysit? 🌷
Aushriuks parašė:
Sveikos, merginosPradėjom ir mes su vyru žingsniuot IVF keliu. Ir iškilo klausimėlis - gal ir keistai jis čia nuskambės, bet atsakymo neradau, nors begalę info …
Sveika prisijungus!
Kur ir paa koki gydytoja darysit? 🌷
Ragdoll parašė:
As išvis klausiau ar vyks punkcija jei leisiuosi vaistus ir paskelbs karantiną.. Nelabai suprantu kokiu tikslu taip komentuojate 🤔 Atrodo niekur neminėjau kad nėra …
Pykstate be reikalo. Sakau Jums, kaip turėtų vykti atsakinga, Jūsų sveikatą tausojanti stimuliacija. Be apžiūros per mėnesines - tai yra spėliojimas ir kliovimasis, kad "paeis". Nebent Jūsų "skambinsiu" reiškia, kad paskambinsit ir važiuosit apžiūrai. Pradėjus stimuliaciją, žinoma, kad nepaliks jūsų, nes tai būtinos procedūros jau, neleis tokiam kiekiui folikulų ovuliuoti neišpunktavus.
Mūza parašė:
Man buvo pradeje teplioti, todel negalejau naudoti crinone ir utrogestan. Bet po pirmo echo, (visiskai nebetepliojo) sugryzome prie pirmines schemos - crinone vakar…
Man ryte vakare crinone o per pietus prolutex😉
Jiiii parašė:
O man liepe 7/8 diena leidimosi atvykti i apziura. Visoms kitaip😕
Nuo 2 c.d.pradedu leistis gonali ir 6diena skambinuosi vizitui.
Aš pastebėjau, kad tai vyksta, bet taip neturi būti, nes realiai stimuliacija negali būti pradėta neapžiūrėjus ciklo pradžioje. Tada matomas bendras vaizdas ir tas vaizdas gali turėti įtakos vaistų dozei. Ir tai sugalvojom ne mes, o taip turi būti pagal protokolą, tik kaip pastebėjau ne visi daktarai daro taip kaip reiktų daryti 🙃 nesiginčysiu, nes pati neturiu daktarės laipsnio, o tik nemažą žinių ir patirčių bagažą šiame kelyje 🎈
Jiiii parašė:
O man liepe 7/8 diena leidimosi atvykti i apziura. Visoms kitaip😕
Nuo 2 c.d.pradedu leistis gonali ir 6diena skambinuosi vizitui.
Man irgi reikejo atvykti pirmam vizitui tik po 5 dienu panaudojus Bemfola.
Žiūriu atsirado moterų ginčų del skiepų, sia tema reikėtų nediskutuoti, nes cia yra dvi barikados. Susigadinsite sau nuotaikas, erzinsites prikisite viena kitai savo nuomones, ar jums to reikia dabar?? Susikoncentruokite i tai ką darote dabar. Tik jūs zinote kas jums geriausia.
princesita892 parašė:
Sveika prisijungus!
Kur ir paa koki gydytoja darysit? 🌷</blockquoAčiū
Darysiu Northway klinikoj, lankausi Kaune pas Liną Mockevičienę (buvusi Čiaplinkskienė), tai ji ir darys. Bandėm IUI - nesėkmingi bandymai buvo, einam toliau link svajonės ;)
nebeiškenčiu nepasidalinus...atėjo šiandieninio hcg rezultatai - 44,1!!! net rankos ir kojos nutirpo, negaliu patikėt, kad pagaliau pavyko. Suprantu, kad laukia dar ilgas kelias ir visko gali nutikt priešaky, bet bent šią akimirką norisi tiesiog pasidžiaugti. Dar net vyrui nepasakiau, laukiu kol iš darbo grįš