žiogelisss parašė:
Nu merginos, neišlaikiau kantrybės testo ir pasidariau.. Šiandien 7 dpi.. ☺️ Matot kažką? 🙏 Hcg penktadienį bus tik
matau!🥰 geras zenklas🙂man irgi ryt 7dpi, nekantrauju bet bijau darytis testus.. jums blastute sodino?
žiogelisss parašė:
Nu merginos, neišlaikiau kantrybės testo ir pasidariau.. Šiandien 7 dpi.. ☺️ Matot kažką? 🙏 Hcg penktadienį bus tik
matau!🥰 geras zenklas🙂man irgi ryt 7dpi, nekantrauju bet bijau darytis testus.. jums blastute sodino?
Marija999 parašė:
Putomis 🙈
na man viskas prasidėjo laiku po jų vieną dieną "vėlavo"
vavava parašė:
Atleiskite, esu blondinė, bet na nepavyksta.. o labai noriu paskaityti..
Santa el kortelė-->prisijungti per bankininkystę-->el.valdzios vartai...
Jau automatiškai turi nukreipt šiame žingsnyje. Kartais nusimuša ir pačiuose vartuose sudėtinga ką nors rasti. Tiesiog bandykite kelią nuo pradžių. Viską teisingai darote.
Merginos, sufeilinau su vaistais, šiandien penkta stimuliacijų diena (gonaliu), ir gydytoja išrašė receptą Cetrotide leistis nuo rytojaus, o aš nusipirkau šiandien ir kartu su gonalu susileidau.. teoriškai rašo, jog šitą Cetritide leidžia kaip tik nuo penktos dienos, gal čia ne tragedija..? taip tiksliai norėjau viską daryti ir taip susimoviau...
kamilekyoto parašė:
Merginos, sufeilinau su vaistais, šiandien penkta stimuliacijų diena (gonaliu), ir gydytoja išrašė receptą Cetrotide leistis nuo rytojaus, o aš nusipirkau šiandien …
Ryt paskambinkit savo daktarei ir ji tiksliai jums pasakys kas ir kaip, nes čia, manau, bursim kavos tirščiais
kamilekyoto parašė:
Merginos, sufeilinau su vaistais, šiandien penkta stimuliacijų diena (gonaliu), ir gydytoja išrašė receptą Cetrotide leistis nuo rytojaus, o aš nusipirkau šiandien …
Nemanau, kad tragedija. Tik butinai pasisakykit gydytojai.
Ruknyte parašė:
Merginos, kokia savijauta po punkcijos buna? Ar greit atsigavot?
Pora dienų nelabai kokia savijauta buvo. Bet labai gerai išėjo, nes punkcija buvo penktadienį. Savaitgalio atsigauti užteko 😊
Ruknyte parašė:
Merginos, kokia savijauta po punkcijos buna? Ar greit atsigavot?
Po pirmos ivf punkcijos jauciaus lyg niekur nieko ,sekancia diena ejau i darba Del atdigavimo po narkozes , tai pirma syk ilgiau apspangus buvau,o siand labai gerai-blaivai jutaus vos pabudus.